jobb

Jaha, vad ska man skriva här idag då? Har väl inte så jätte mycket att säga förutom att jag ska iväg och jobba om cirkus 1 timme .. Så jag ska in i duschen nu och sen äta frulle, pappa hade köpt goa bullar såg jag :D Mums, det är de godaste med frulle .. Nya bullar och en massa olika pålägg ;) Jobbar själv ikväll, jag är skit nervös! Har alltid varit någon där bak om man nu skulle vilja fråga något, men ingen där idag! Hoppas de inte kommer några konstiga frågor och så, då kommer jag typ dö eller något! Sover sen där anar jag, för jag börjar tidigt imorgonbitti, inte så jätte lönt att åka hem då .. Var på väla en liten sväng igår, men hann knappt gå igenom halva väla, hade inte så mycket tid på mig.. Så de blev bara en massa småsaker, ska dit på torsdag igen min Martina.. Ska bli roligt att träffa henne, skit längesen nu! :/

Nu måste jag bege mig in i duschen gott folk. Har säkert lite tid att uppdatera senare, ska bli ändring på d ;)


i'm so sick of your games ..

nu känner man att hösten & vintern är på väg! det var riktigt kallt ute när jag skulle till jobb i morse! men sen när man skulle hem vid 15 tiden så var de fint väder :) mysigt med tjocka tröjor, halsdukar osv :)
& jag fick panik idag när jag trodde att jag hade glömt min buss på mölle bussen! fyfan, gick och svor som sören högt för mig själv, ringde till den direkt när jag kom hem! javisst, där hörde man love is wicked .. wiiiie, snacka om att man blev glad!! men konstigt att jag inte hittade den, hade lagt den i typ bröst fickan på jackan och där lägger jag aldrig något .. kände inte av den ens ;b men låg och halvsov när jag la i den så inte så jätte konstigt.
slut pratat om min lur ;b även tränat mina små ungar idag. dom lyssnade inte ett dugg, snacka om att man lacka!? ;p men man får ju behärska sig, dom är bara 7-9 år ju. ;b

sitter och tittar på idol nu, hah som vissa skämmer ut sig! :D men det är ju de som är roligt ! ska in i duschen sen och även städa upp lite här hemma. ser ut som ett helvete här, pappa är på kreta så kanske därför .. har typ kläder och sånt överallt i lägenheten!

nej, ska kolla vidare på idol nu ;)