yeeeepp

orkar inte uppdatera osv .. hänger på bilddagboken istället ;) bara att besöka en där :D
men de blir kanske någon uppdatering lite då&då här också. :)

http://jjoonna.bilddagboken.se ..

19 dagar

yepp, 19 dagar har gått sen jag skrev sist! gud, skit längesen ;p men har inget vettigt att skriva, för har bara jobbat och typ umgåtts med rita, abbe & acke ;b hunnit med malmö & liseberg också iallafall! och en massa andra saker här i helsingborg ..

snart är jobbet slut här i mölle, hoppas på att det iallafall blir några timmar under hösten! måste börja söka anat jobb nu, men orkar inte ta tag i det :/ ingen som vet några jobb som behöver folk? kontakta mig då snarast! ;D
ni kan alltid kolla in bilddagboken också, där heter jag jjoonna .. blivit mycket mer där nu än bloggen.
& vad ska man göra ikväll? jag har inte en blekaste aning om de faktiskt ;s jag ska hit till Mölle imorgon igen för att passa Noah :) de ska bli kul, han är sååå söt :D passade han några timmar igår också här på jobb, alltid lika mysigt. var ute i de fina vädret, låg i gräset och lekte.. hoppas bara det är fint väder imorgon så att man kan hitta på något utomhus & inte bara vara hemma!
nu måste jag återgå till jobb och svara på en massa mejl som väntar mig! ska också börja uppdatera här igen gott folk! så titta bara in lite då & då ;)

pussss på er gott folk


fin sommardag idag :)

yes, sommaren har kommit ;) iallafall några dagar framåt nu får man hoppas.. och gissa vem som ska jobba nu alla dagar? jo jag, förutom fredag. då måååste det vara fint väder, för så blir det picknick med steffi! mysigt ska det bli, om nu vädret tillåter det? :/

idag har jag träffat louise, käkat god mat och sen varit ute i de fina vädret och suttit och pratat och promenixat runt lite :) sen begav hos sig till son pojkvän och toffla lite och jag begav mig till min broder. längesen man såg dom! eller brossan var ju här för några dagar sen men alex var sjuk .. de hade renoverat mer i köket nu och trädäcket var i stort sett klart nu :) najs! och brossan startar eget imorgon, hur ska det gå? ;p äh, han klarar de säkert mycket bra :D kolla efter 1 vit jobbebil med texten; J. Britzén målari AB .. tror det var de som företaget skulle heta :)
har även träffat martina nu ikväll ! alltid lika roligt, var ett tag sen nu .. festivalen tror jag det var? tog en liten promenad i den sköna sommarkvällen. & nu vet jag var adler bor också ;)

jobb hela veckan som sagt .. caashen bara rullar in, det är najs ;) haha ! jaja, vi säger så :D dags att söka nytt nu !

kollar på 4;an, något program om typ psykopater .. läskigt!  får utbrott för ingenting & kan döda människor bara sådär ;/ det är sjukt att det finns så många människor ute som kan hitta på massa sjuka saker!! ;s 

till en speciell person; sluta bete dig som en 13 åring .. blir så lack ! väx upp tack :)  


aadå..

glömde dock att uppdatera innan när jag kom hem från jobb, men jag var så sjukt trött så jag deckade i min sköna säng i ngn timme .. det behövdes, annars skulle jag aldrig suttit här nu ;p kom hem för typ 1 timme sen, träffat louise & my .. satt och snackade lite hos marija sen tog vi mysans bil ner till stan, gick in och satte oss på crombar. ( gamla snaps för er som inte vet ;b ) där jobbade en riktigt porris i baren iallafall, eller hur my? ;) enligt dig var han bara söt, men nej han var porrig också ;)

imorgon blir de jobb på bageriet, börjar inte förräns 13.30 så de blir lite sovmorgon, det behövs verkligen för min del!

såg step up typ förra veckan eller något, så lägger in en bild på snyggingen ! och den var bra, rekommenderar den till er andra som inte sett den folk :D


image151

uppdatering.

jaja, jag får väl uppdatera lite nu tyckte jag .. inte varit inne och skrivit på länge nu ;p men kan dock ej skriva mer nu för jag sitter nämligen på jobb :) får skriva sen när jag kommer hem senare idag!

en sak iallafall: jag är sjuuuukt trött .. vill bara upp på ett rum & lägga mig, skulle varit underbart skönt!! kom och rädda mig någon?