79.

IMORGON ÄR DET BAAAAAAAALEN !!!!

shit, det är sjukt så snabbt tiden har gått! sen om typ 9 dagar är det studenten, sen börjar det
"riktiga" livet.. jobb, plugg poch sånt.. lite olika för alla ju. men gud!
fattar inte de ens..

men jaja.. igår var vi i skolan typ 1 timme, gjorde en liten uppgift på naturkunskapen och skulle sen fixa lite med klassen till studenten men de blev inte av ;s åkte till väla sen med nina och amal, köpte lite smått och gott där.. sen direkt efter stack jag och mötte upp rita och vi solade!  det var göttans! skulle egentligen solat idag med men har inte hunnit ;/  sen imorgon hinner jag ju inte helle direkt, fixa hår och smink sen ta på sig allt osv.. haha! fullspäckad dag imorgon .. ner till knutan 15.30, ska möta upp klassen.. sen kommer limousinen och hämtas oss 17.15 tror jag de va? sen sofiero då såklart .. middag osv och sen FEEEEST :D

idag vet jag inte vad jag har gjort.. skulle gjort en massa men nej, inte blivit av.. fan, ångest eller vadå?
ska iallafall gå och lägga mig nu tänkte jag, ska vara och fixa mitt hår och smink 10 imorgonbitti..

ses i dimman imorgon kväll/natt ;)

78.

jadååå, kom hem från costa brava igår! var i helsingborg 12.45 .. de va gött att vara hemma, sova i min egen säng och träffa folk och så men hade LÄTT stannat kvar i värmen! riktigt skönt och roligt hade vi där nere! jag ångrar inte ett skit att jag åkte. mycket fest och solande blev det, riktigt najs! och vi hade lätt den bästa bussen att åka i, med alla människor då aså, inte själva bussen, för det var en liten och trång jävla buss. men den dög, gick inte i sönder eller något sånt som en annan gjorde .. buss nr 4 gick sönder både dit, stod stilla i typ 5 timmar och väntade på hjälp och sen fleeer timmar än 5 på hemvägen .. så jobbigt!! 
 
igår var jag på väla en snabbis med alexo, hon skulle köpa en present till hennes moder! så jag följde med som sällskap typ ;b var inne på MQ en snabbis, och hittade en jätte fin tunika till studenten! bara skor nu som behövs ! och leggings får de väl bli fast att jag inte ville ha de :(
sen körde alexo mig hem till rita, softa och sånt hos henne någn timme .. sen promenixa vi ner till staden, skulle äta. skulle till max men de va fetelång kö så vi gick till mace donkan istället, mums va d :D typ hem till rita sen, gabi kom också .. haha helt galen unge ;p jaja iallafall, trevlig idag ! ♥

 nu ska jag ladda upp lite bilder, kommer fler med tiden kanske ! måste plugga men först äta lide mat, sjukt hungrig! ska bli gött med svensk mat faktiskt :D:D





Bilderna;

1. jag och josse på vägen ner med maten ;D
2. emelie och niccan
3. niccan & jag
4. jag fular mig med något band på huvet ;b
5. förfest på hotellet !  pelle, weiss, böös, kvist, ? och martin
6. lek på strand festen
7. i barcelona, på nou camp ! ( barcelonas hemmaplan )
8. paulina, inga och jag på nou camp
9. coolingarna, haha .. serdis, zoran, gramoz, arash, dejan och amardip
10. marikaaa snyggingen xD
11. serdis, amar, gramoz & dejan .. typ förfest på hotellet :]
12. restaurangbesök .. foffe, emelie och jag. .

77.

Ska äta lite snabbt nu sen ta bussen 05 och möta upp louise istan .. Upp till shakespeare där david, micke och sen vet jag inte vilka fler som sitter där? Kolla HIF _ MFF iallafall, jag hade hellre velat ha biljett men dom är ju självklart slut eftersom det är derby!!

Nationella i svenska idag, muntligt .. Gick bra, även historia provet ! :D Tror nog att jag klarade de ;p ahha ..
nej, måååste typ äta sen ruuusa !


& COOOSTA BRAVA SNART :D gott folk, om ni åker buss, vilket nummer åker du ?

/ j ..


76.

guuuud, snart åker vi till costa brava ! sjukt att tiden har gått så snapbt, men gött också :) men har mycket som fan att göra nu innan jag åker på torsdag :/ känns inte som om jag kommer att hinna faktiskt ! ;s men jag måste helt enkelt!!

idag har de blivit jobb, sen hem lite .. hämtade ut mina kläder från posten med :D en klänning åker tillbaka och sen kanske en mindre på en skit najs adidas tröja :D får lägga in sakerna sen på bild, sitter hos brossan och alexo nu, passar isaac & elias :) lagt dom för ett tag sen, isaac skulle sovit för typ 2 timmar sen! men glömde helt bort tiden, kolla tv, spela data och busa med dom :) men de gör ingenting, helg ändon :D & isaac fyller 3 år imorgon faktiskt ! 
han är min lilla fis ♥ & han har typ pajat halva sin läpp, trillade rätt ner i asfalten me huvet före för 2 dagar sen, fete fläskläppen fortf .. synd om min plutt ! tur han inte gick sy och sånt iallafall. alexo sa att de blödde som fan ! :(
jag hade fått panik om jag passat han själv och de hade hänt, fyfan!! bölat hade jag gjort och inte vetat vad jag skulle göra! men sånt som händer ..

kollar eurovision song contest ( heter de va ? ) fy så tråkigt det är! men måste se vem som vinner ! men somnar snart känns de som, dö trött .. hoppas dom kommer hem snart, dennis och dom ville jag skulle komma inom dom sen, & de vill jag också ! så dom får inte komma hem försent. & imorgon är de tränarkurs igen typ hela dagen, palla? :| men där fanns en massa roliga killar / män, så vi hade inte så tråkigt :D 

pusspuss / j.  

76.

titta, hittade en rätt snygg hockey spelare ! annars är de flesta sjukt fula !

image89

75.

Tänkte gå och lägga mig snart, ska upp 04.30 imorgon ! Börjar 07.00 & att komma dit tar ju 1 timme tyvärr .. Men äääälskar min praktik typ, trivs bra ute i Mölle ?

Gjorde matte provet idag också, gick inte alls bra! :( Ig direkt säkerligen ;( men måååste klara de, så de får bli en massa plugg i helgen på möget! har annat att plugga också ! ;/ Inget festande för mig ihelgen, utan plugg, barnvakt på lördag och sen den 2;a tränarkursen på söndag. Jag hoppas att jag får gå ifrån och hänga med mina små tjejer till harlyckan & äga ut eskilsminne ;) men förra gången så gick jag inte gå ifrån ;s jaja ..

idag på bussen hem från mölle så tog jag på mig bältet ! väldigt duktigt av mig, stolt ! (H)
tänk att det kan hända så mycket när man inte har bälte, räddar mååånga människor i världen men ändon så missköter man det alltför ofta, rätt sjukt faktiskt. ;/ ska börja använda bältet nu alltid ! ;D

Hur många av er där ute har använt bälte när ni åkt buss någon gång ? ( Svara nu tråkisar )

74.

Nej, amanda åkte ut .. Ville jag inte ! De andra 2 kanske är snygga, men lite väl för vanligt utseende tycker jag .. Amanda hade verkligen ett speciellt, så det var ju lite synd att hon åkte ut !

Lärt mig en del nytt idag på praktiken, bra :) Blir några timmar där i sommar, hoppas på mååånga ! Trivs där & personalen är hur go som helst. Men en i receptionen är lite bitchig i ena sekunden och sen hur go som helst ;s Knepig brutta det där ! :| & en kock i köket, en riktig pudding ;) Men han är lite för blyg !
Tränat småttingarna också, sen kollade på brodern som spelade brevid ett tag. Daddy dök också upp, han skulle till norrvalla och kolla på stattena, så jag joinade. Orkade inte ta bussen hem med hela feta tränings väskan !
Gud så suuugen jag blir på att börja igen, ska jag eller ska jag inte? Får ta mig en riktig fundering på d ..

Missar manchester united mot chelsea nu på tv pga att boxen är pajj ! :( :( Får itervjua abbe och rita sen om höjdpunkterna ;) & dom visar säkert lite på sporten sen ikväll, hoppas !

Ska in i duschen nu och sen plugga ..

/ j.

image88

73.

stal en liten lista, en rätt rolig sådan ;D

A: You like to drink.
B: Everyone wants you.
C: You are really silly.
D: You like to drink.
E: Damn good kisser.
F: You are dead sexy.
G: You never let people tell you what to do.
H: You have a very good personality and looks.
I: You are great in bed
J: People adore you.
K: You're wild and crazy.
L: Everyone loves you.
M: Best kisser ever.
N: You can keep secrets.
O: Awesome kisser.
P: You are popular with all types of people.
Q: You are a hypocrite.
R: Fucking crazy.
S: Easy to fall in love with.
T: You're loyal to those you love.
U: You really like to chill.
V: You are not judgemental.
W: You are very broad minded.
X: Your very good at work/school.
Y: Best girlfriend/boyfriend anyone could ever ask for.
Z: Always ready.

Resultat :

J: People adore you.
O: Awesome kisser.
N: You can keep secrets.
N: You can keep secrets.
A: You like to drink.


ja det stämmer väl rätt bra, hah (;

72.

Faktiskt räknat lite matte idag, & igår! Känner mig jätte duktig faktiskt ! :) Glömde fota sakerna jag inhandlade idag, orkar inte nu .. Kollar desperata hemmafruar nu, sen dusch och sen blir de nog läggdags! Praktik tomorrow :):)

1. Söta Noah på praktiken!
2. Bild på mig med mössan ;)
3. Söta Noah igen!

Visst är han sjukt söt ? :)


71.

mums, gott det var med en god frulle i morse .. nya bullar från kondiset är de bästa som finns till frulle, & gott pålägg såklart ! :D och måste ju även ha tid att njuta, inte stressa i sig den. jag låter lite sjuk nu, men frulle är så gott när man har tid att äta de!

mötte upp josse vid 10 något, gick bort till kullagatan. hittade inget till studenten idag heller, kollade i ochförsig bara efter klänningar, för vill ha de .. men blir nog shorts och något fint linne eftersom jag inte hittat någon fin klänning ännu som passat ms jonna. är lite föööör kräsen tyvärr ;b

blev iallafall:  kofta från spirit
                       skärp från mq
                       bh från twilfit 

kommer in en bild sen om jag inte glömmer .. kameran håller just nu på att laddas :)

har även fått hem min student mössa idag ! först var vi i spanien när den kom, sen hlömde jag hämta den när vi var hemma .. sen glömde jag den i ett personalrum när ni höll på med utvärderingar om spanien och de möget, men nu äntligen hemma :D lägger nog in en bild med den på mitt huveee också !  


70.

jag blir galeeen på dig!! :@
fan aså ;s

69.

inhandlade mig ett par söta skor på trampolin för någon dag sen, skulle blivit till balen och till studenten, men nej ! jag hittade inga ;/ ska till stan imorgon med josse efter hon gjort nationella :) hoppas verkkigen jag hittar några ;s & att du klarar provet josse. :) ♥

image82

68.

hahahah,
visst låter abdele britzén fint ? :D


67.

jadååå, ska snart in i duschen men orkar inte resa mig från soffan :D har typ lite hårfärg framme i hårbottnen, syns lite så måste försöka få bort d .. annars blir det inget ut för mig idag ! :( och måste ju ut, orkar inte sitta hemma mer nu !

och ja, ihelgen .. vad har jag gjort ? inte så värst mycket, i fredes var jag hemma och så bara, skulle egentligen ut med isabelle, lollo (i ramlösa) se vet jag inte vilka fler som hade joinat ? men iallafall, de hade varit på kålmården med klassen så dom kom hem vid 21 sne palla dom inte .. tråååkiga, tyckte det var sent ! men vafan, 21.00 är ju inte sent? ;p aja, är man mes så är man ;} eller hur brudar ? :D

i lördes så sola jag hos brossan och alexo, sen på kvällen blev det grillning hos dom med en massa folk ;b carina, emma, johan & daniel kom också .. :) trevligt värre. inte träffat danne innan ju, pappa & carina har ändon varit tillsammans nu några månader ;p bättre sent än aldrig iallafall. ;b jobb för mig på söndagen så var hemma vid 00.
efter jobb så cykla jag hem och byta om till lite mindre kläder, på med en jeanskjol från jeans .. skit varmt ju ! sen hem till brossan och sola igen .. där höll han & johan på att jobba satan i de i trädgården .. ser ut som en tipp där just nu, fullt med saker överallt, borde ha fotat :D men kommer bli sjukt fint där sen :)

en annan rolig sak, jag och emma ska ha studenten tillsammans :D så roligt ! ska ha den i trädgården där, men inte en aning om hur vi kommer få plats med alla gäster ! typ 80 pers, jadu .. de som käkat upp får stå upp ! haha nej men de löser sig ;) vi fixxxar d ! :D


image81

66.

Funderar på om jag ska ta mig en utgång denna helgen också eller bara ta de allmänt lugnt? Vill både och, men ja, får se hur jag känner mig ikväll ! Om jag orkar och så. Sitter på praktiken nu, får se när jag kommer härifrån .. Började 07.00 idag för att jag ska se hur det är här så tidigt, vad som behövs göras & så .. Kanske blir lite jobb här i sommar så måste ju veta lite & så :} Var uppe 05.00 för bussen går 05.51 från lasarettet .. De va jobbigt .

Färga håret ikväll? Blir nog de? Behööövs verkligen :)


65.

Får bli lite av min helg, är trött och orkar inte skriva så mycket ..

Gå ner något inlägg för att läsa fredan, lördan  & söndan :D
Skulle hem till acke på kvällen på söndan, men blev inget med de .. Var hemma med daddy och carina bara ;b

Måndag; stan med louise, emma och ingrid ( emmas mamma ) .. Köpte lite smått & gott, orkar inte skriva vad .. Sen hem till brossan och alexo .. Brodern var ju för engångs skull brun, haha de blir han aldrig :D ( Varit i egypten med jobbet ) Fick en parfym av honom, Armani Remix :D Luktade jätte gott :) Var där bara i 1 timme typ, var tvungen att sticka hem sen och duscha och göra sig litta fin inför kvällen ju ! Hem till louise sen, drack lite sen bussen ner till tivoli .. Guuud så lång kö, det var sjukt jobbigt men gött att komma in sen :)
Tisdag; kom hem vid 16.00 typ , jätte trött ! Dusch, frulle sen hemma och så bara. Åt middag med daddy och carina, sov också lite.
Onsdag; Praktik & sen gjorde jag nog inget efter d ? Eller jo, tränade småttingarna, rolig träning idag, inte så jobbiga :D
Idag; Lediga från praktiken för att kolla på sån fotbolls turnering på skolan :D Var ju tvungen att sticka dit och stötta dom och sånt :D haha eller vad säger du lappi? :D Tyvärr loosade dom i finalen på straffar, men jaja .. Dom kom iallafall 2,a :D Inte så seriös turnering precis ;p & halil, de finns fan ingen jobbigare kille än han ! Fyfan ;b Stackars hans framtida fruga ! Om han nu ens hittar någon som står ut med honom ;D

Sen stack jag och josse in till stan och krängde lite mat ! Har köpt hårfärg också som jag har hemma, men ska jag våga färga ? Jag tycker inte om att göra d  hemma, hänt någon enstaka gång bara ! Men hos min frisör så fanns de inte tid förräns om mer än 1 månad ;(

image80

64.

Är på praktiken just nu, finns inte mycket att göra här ! Idag blir de träna småttingarna 17.30 - 19.00 sedan hem & duscha sen på med mys brallorna & tröjan sen till dennis, & där ska det ses på fotboll :D 

Skriver om helgen sen när jag är home :]