94.

Ska bege mig hem till acke nu .. Men de blir inget långvarigt besök, jobb imorgon också.. Upp vid 07.00 typ, det är drygt som fasen! :( Iallafall, roligt på jobb idag med maria-teresa :D haha, hon är för go aså!! :)

seeees ..

93.

FAAAAN VAD JAG OCKSÅ VILL SE JUSTIN TIMBERLAKE PÅ NÅGON AV KONSERTERNA SOM VARIT HÄR !

jag och amal skulle egentligen men så fanns de bara skit dåliga platser kvar så vi sket i att
beställa biljetter .. men nu ångrar jag det sjukt mycket!! :(:( lyckos er som såg honom
iallafall! får väl gladja mig åt er !

eller inte, jääävla kräääk & massa sånt )

image120

92.

Igår bar det av till landskrona för att träffa min saknade josefine :) Gick lite i stan och kollade in några butiker. Ingen rolig shopping där har de inte, men de ska dock på Håkanssos, H&M och gina tricot snart så det blir väl lite roligare för dom ;b Men alla kommer väl gå runt i gina's kläder, haha .. Gillar inte den affären så mycket, men några fina saker finns där ju ibland .. :) Annars är det typ kläder som halva helsingborg går runt i, lite trist men så är det med vissa plagg. Iallafall, gick in ioch satte oss på Madde's och jag beställde en mumsig bakad potatis med kycklingröra till det! & josse tog en baguette med kycklingröra .. Självklart en god festis till det :D Till efterrätt fanns inte vår goda blåbärspaj som vi brukar ta, utan det fick bli rabarber paj med en MASSAAA vaniljsås, det satt smarrigt i magen ;) Var dock så sjukt mätta efter!

Åkte hem till josse sen, satt och snacka lite och sen kollade vi på Djävulen bär Prada, den var bra :) ( jag vet, lite efter är vi allt ;b ) Men bättre sent än aldrig ;] Och gissa vem som somnade? Inte var det jag iallafall! Sedan blev det lite hårfix och sånt, skulle prova att göra inbakad fläta på henne. Men de funkade inte så bra, hahah som de såg ut ;p Sen plattade hon mitt hår ;b Kom dit med lockar, gick hem med rakt. Fick även hälsa på Daniel, hennes pojkvän :) Tog tåget som gick 22.15 hem, var hemma i den ensamma lägenheten vid 23 typ. Pappa skulle sova hos Carina hade han skrivit på en lapp ;p Men bara skönt att vara hemma själv!

Idag måste jag hitta på något också på min 2,a lediga dag, sen blir det jobb hela helgen .. Trist men sant!

Slänger in en liten söt bild på min katt som låg och latade sig igår i min säng när jag kom hem :) 
 
image119
 

91.

wiiie, midsommar var en trevlig dag! Först var det ju midsommar mat hemma bara, men de gillar jag inte så mycket, så det blev lite annat mumsigt till mig .. Typ lax (inte sån slemmig!), nypotatis och hollandaisesås .. Äääälska till 110 % typ :D Och fick ju smakat lite på någon köttbulle och sånt med, men inte så gott  som de andra jag åt ;) + jordgubbar såklart! Det är mumsigt det! Sen fick man börja göra vid sig lite smått för att bege sig hem till martina där det skulle bli fest :) Men först hem till brodern och hämta drickan och sen möta upp louise på busshållsplatsen för att sedan bege oss till martina. Jag hade skit kul, men tiden gick sjuuukt snabbt, kommer knappt ihåg vad vi gjorde .. Jo, ölspelet blev det ju en hel del i början, sen blev jag väääldigt rund om fötterna, gud säger jag bara! ;p Ett tag sen man var sååå rund som då .. Men lika glad för det ! :D 2 andra fick nog i sig lite för mycket, eller vad säger ni brödrarna? ;) Nämner inga namn ;p Pratade med en väldigt speciell person också, inga namn nämns heller här .. Säger bara, vad ska jag göra med dig? Jadu, en rätt bra fråga de där faktiskt .. Får ta mig en riktig tanke på det där och sedan prata med dig om det .. Något i den stilen iallafall :]

Skönt att ha varit ledig hela helgen från jobb! På det igen på måndag, börjar 07.00 så sova tiiiidigt imorgon!  Det är fan jätte jobbigt att gå upp 05 :( Jag är ingen morgon människa direkt! Lååång ifrån ;o

Slänger in några bilder från kvällen .. Resten finns i bilddagboken.. jjoonna tror jag jag heter där. Orkar inte kolla upp de just nu :)
 


Bara till att klicka för större bilder, men det tror jag att ni förstod ;p

90.

wihoooo, idag fick jag min första lön som en riktig jobbare utan skola ;p
eller hur ska man förklara d? hah

har ju jobbat innan när jag gick i skolan osv, men det är ju inte samma sak ändon ;) ni förstår säkert vad jag menar! men det blev inte mycket kosingar nu denna månaden, för de räknar lite konstigt med lönen och sånt .. så nästa kommer bli mycket bättre, men dock 1 månad kvar! :( men klarar mig, har andra pengar också :)

idag efter jobb så var jag barnvakt åt isaac och elias någon timme. brodern skulle träna och alex hade inte slutat ännu, så fick ställa upp :) tur att min bror har en så snäll syster som jag ;) & lilla sötnosen var så trött så att han somnade i soffan när vi kollade på ett program om apor och sånt, de gillar ju lillen ;D frågar en massa söta frågor hela tiden :) ihih .. men han somnade, lekt mycket på dagis väl ..
tänkte snart gå och lägga mig faktiskt, upp tidigt imorgon också, jobb igen. & idag sa en som heter aras som jobbar som kock att han har sagt upp sig :( gud vad sorgligt ! typ den roligaste där ;( hoppas han jobbar kvar längre än han inte vill ! :D annars träffar jag nog på honom här i helsingborg, han bor också här så :)

godnatt mina vänner ! :D

fick denna bild av martina igår .. tagen på louise 18-års fest, 1 år sen nu typ :)
lite minne på det ja ;)

image112

89.

mysig dag idag, åt på restaurang och satt lite i stadsparken och myste i den underbara solen .. ska gå och lägga mig nu, jobb imorgon som gäller! är skit trött också så det ska bli skönt! :}

ni kan kolla in bilder på
http://jjoonna.bilddagboken.se

88.

en liten sak som inträffade idag på jobb :)

hahah idag så flög de in 2 små fåglar i köket på hotellet, så flög den ena ut efter några sekunders yrande där inne .. & den andra flög sen in i deras omklädnings rum och stanna där inne .. vi bara jaha, så gick en av kockarna in, Asra heter han då, en skit rolig arab :D så står jag & robban och väntar på honom, så kommer han inte .. vi bara nehe, kanske gick på toa eller något .. så vi stod och snacka lite & glömde bort honom typ, så kommer han ut halv skrikandes med fåglen i handen ; jag hitta den ! fotaa, fotaa ! & på "blattiska" också, ännu roligare ;p sen så tänkte dom fan lägga ner den i fritösen, så taskiga :( den va jätte söt :) & sen jaga han mig med den, öööe, så äckligt ! ;p tänk så hade han släppt den och den flygit på mig, haha snacka om paniiik !! men han är en snällis så han gjorde inte d :D släppte den ut i de blå ;)

& imorgon ska jag träffa min BABYYY :D äta restaurang och sånt mysigt :):) ♥ kan ni gissa vem det är? jag tror inte ni kan, fast såklart .. ingen kommer att gissa för ni är såååå tråkiga som inte kommenterar ! eller snyggisen Ida är ju rätt duktig ändon !  :D

En bild på Ida & Fia. ( Ida med den oranga klänningen  )

image110

87.

inget vettigt att säga utan att vädret suuuuger ! det är sjukt tråkigt när det är sånt här väder, man kan inte göra något utan att bli nerduschad av allt regn när man går ut!! HATA REGN!

men en sak .. det är ändon rätt mysigt att kolla film och sånt mysigt när de regnar .. hihi :)

86.

oh, sov lite på soffan nyss .. det var hääärligt ! är ledig idag efter 3 dagar .. det tar på en mycket, börjat 07 två dagar! så då måste jag upp 05 typ. men jag gillar jobbet ändon, så det är luuugnt ;D får väl offra mig lite, eller vad säger ni? ;)

var på väla igår med martina efter jobb. hittade lite småsaker, men orkade inte ens å in i alla affärer, så det blev inte jätte mycket .. underkläder, body butter, almenacka, ett linne & en klänning. åt även bakad potatis med kyckling curry, det är sååå gott ! och nu måste jag typ skynda mig, ska in i duschen och sen bege mig till rita. hennes lillasyster fyller 5 år idag, grattis gabi ! :D

image109

85.

hej gott folk :)

kom hem från jobb för typ 30 min sen, duschat och sånt gottit precis .. ska snart bege mig till rita, lite grillning och sånt på viskan. men ska först till brodern och pumpa fotbollen, blir ju helt säckig när den bara ligger i garderoben  & inte används .. men det ska däremot bli ändring på de nu i sommar ! och grilla en massa kvällar också, oh så gott det är :D nej ska bege mig nu, ska GÅÅ en jävla runda i detta vädret, kommer vara en lök när jag kommer fram till rita fan ! :o

min fina boll ;)



image108

84.

Kan någon vara snäll och hjälpa mig med bloggen? Jag fattar ingenting när man ska fixa och ha sig .. Tar också 367 år verkar det som! Någon snäll och frivillig som kan förklara lite?


& jag kom på att jag kunde sätta mig på balkongen med datan ju, så nu sitter jag här! Rätt najs faktiskt! :) Men det var dock lite kvavt, tur att inte solen står på här nu iallafall, då hade min dator grillats ju! & även jag då ..

83.

jadåå, vaknade lite sent och nu orkar jag inte dra ner till stranden .. måste tvätta mina jobb-kläder till imorgon kom jag på ! får göra de nu under dagen, annars glöms det väl av ;/ jobb imorgon, ska vara i mölle 07.00 så bussen går väl vid 06.00 ;p jadå, gött .. ( eller inte!! ) usch, jobbigt .. men går snabbt att åka bussen ut dit, rätt soft är de faktiskt också, kan man inte tänka sig .. 

igår var en skön dag, riktigt varmt ute .. solade och så hos brossan och alex, käka lite glass och sånt i de mysiga men skitvarma vädret ;p tog bussen till rita vid 5 typ, hon & äbbs var i affären .. väntade på hennes mami till 6 yup, sen skulle vi grilla på viskan och sånt .. mötte upp jessica, madde & acke vid konsum och handlade godsaker, korv med bröd blev d :D satt och grilla där uppe sen, var där till 22.30 kanske .. halissa kom också med devil, hennes rottweiler valp, riktigt söt !

hem till rita sen, lämnade lite saker och sånt .. sen stack jag, abbe och rita upp till acke, kolla tv och sånt bara, tog de lugnt .. gick och köpte bullar & såna goa kakor vid 00.30 kanske, cp barn .. & en äcklig spindel satt på mig !!! fyfaaan, spindlar är de äckligaste som finns!  jaja, var hemma vid 03 kanske .. sooooft dag :)
i sommar ska de bli mååånga såna kvällar, grilla och sånt, det är sjukt mysigt !

sen idag vet jag inte vad som händer, inte vara uppe sent iallafall .. måste lägga mig tidigt, upp vid 05.00 imorgon ju, jobb som väntar !

titta så underbart söta :D <3

image107

82.

haha va fan hände med texten? blev helt plötsligt skit stor här nu när jag skrivit allt ;/ men pallar fan inte skriva om de så skit samma :] hoppas de fixar sig till imorgon .. :)

Nu är studenten över! tråkigt faktiskt, för jag hade så sjukt roligt igår, bästa dagen! tänk så många år man har väntat på den dagen! fick mycket fina presenter och utekvällen var najs! träffade ju på min älskling också! eller jag träffade rätt många älsklingar ;p hah! hela dagen var helt underbar!

sen idag har jag varit med amal hemma hos henne och tagit de lugnt bara! jag orkade inte göra ett skit idag, fast att jag sov i typ 10 timmar .. men med alkohol i kroppen en hel dag tar rätt mycket krafter på en märkte man ;p
höll nästan på att somna ett antal ggr i amals säng.  :)
och det är heeelt nybäddat i min säng nu, fyfan vad skönt det ska bli att lägga sig nu!! + nyduschad såklart .. klarar inte av att lägga mig i helt nybäddad säng utan att duschat och sånt gottit ! när brossan har lagt in bilderna så får jag lägga in dom .. för de blev typ 7 st med min kamera igår, glömde av att jag hade med den ju ! ;/ störigt, men tur att andra har fotat och sånt ..

nej, godnatt på er!


82.

OM NÅGRA TIMMAR SÅ SITTER VI HOS JANNICA OCH ÄTER GOD FRULLE OCH DRICKER CHAMPAGNE ! :D

jepp, det kommer att vara en så bra dag imorgon så det knappt är sant!
varit istan idag med amal och tracy, trevligt .. köpte lite småsaker bara!
sen varit hemma och fixat lite, varit i lokalen nu på kvällen också, sen hämtat bilen som
vi ska åka imorgon :]

dags att gå och lägga sig nu !


vem vill gå i 2,an nu ? INGEEEEN INGEEEN !! :D:D:D


81.

ooooooh, snart smäller det ! student 2007, så gött det är.. äntligen slutar man skolan, men man kommer att sakna skolan sen när man börjat jobba och så. alla säger det, så jag tror att det stämmer!

i sommar blir det jobb på grand hotel ute i mölle, där jag har praktiserat nu. skönt att ha något jobb iallafall, hoppas även att det fortsätter där efter sommaren! ska även ringa till hotell kärnan idag, kanske blir lite jobb där också! jag skulle gärna velat sola idag med, men orkar inte ta bussen ner till stan och sen hem igen .. min cykel är nere i stan, hoppas den överlevde natten! den var fin och kry igårkväll när jag, nicole och nina hälsade på den vid 00.00 iallafall ! :D ja, som de flesta vet så var det ju bowling igår .. men de blev inget bowlande för oss, vi satt och drack och mingla runder istället ;) trevligt tills det blev skit mycket folk, hittade inte folket då ju ;b så vi drog ner till stan och tog lite nattamat på macedonkan! där va det en massa annat folk med. sen väntade jag med nicole till hennes daddy skulle hämta henne, han körde även hem mig :]
 
ikväll blir det en utgång igen, idag är det ferre nere på hamnpaviljongen och swea ju :) jag tror det kommer bli roligare idag faktiskt! + att martina också kommer in idag från svalöv :) min lilla bonne de ♥ även kimpa kanske också joinade, hoppas de.. längesen man träffa han ju !

1. Vårt klassnr eller va de heter (?) på gatan framför skolan! + elin & lappi :)
2. Vårt fina lakan i ljushallen ! :D
3. Isaac sötnosen
4. Älskade niccan ♥

Kommer fler bilder, men nu fuckar sig sidan så de går inte att lägga in fler ..


80.

oh, balen var helt underbar .. alla var jätte fina, & vi åkte den finaste limousinen :D eller hur tjejer? ;) orkar inte berätta om kvällen faktiskt, bara att ni som inte var där missade något!

sen igår vakna jag vid 15.30 kanske .. riktigt gött va det att sova! softa hemma och sånt bara, gick till rita vid 20.00 kanske .. senare kom marika & ida också. :) treeevligt!  käka på max sen vid 23.30 kanske, mums.. marika stack hem sen och vi gick upp till acke och softa vidare där.. hemgång vid 02 kanske, sen imorse upp tidigt för att spela match med mina tjejer.. dom kämpa bra men Viken gjorde ett mål för mycket ! :( :( men ni var duktiga ändon :D

hemma 1 timme och sen vidare till mormor i skälderviken som har fyllt år! längesen man träffade henne ju :( käkade gottis saker där och sen nu ikväll kollat matchen hos brossan. sjuuuk match ju, först 3-0 till sverige efter bara 25 minuter ! jaja, sen gjorde danskarna 3 mål under matchen och sen får rosenberg en box i magen i straffområdet .. straff & röttkort ! YEEEES ! men då kommer det en ful & äcklig dansk jävel in och slog domaren .. & ja , matchen avbröts! ;s

sen meddelar dom att sverige hade vunnit med 3-0 .. hade ju varit roligare att se straffen läggas men ändon säkrast såhär ;) jaja NAAAJS, sverige vann iallafall  ♥

nu ska jag hoppa i sängen, praktik imorgon .. jag vet , en söndag ?! men har skippat den andra för det var bal, varit i costa brava och lite såna anledningar .. så gör de imorgon .. hoppas snyggingen är där!!!

godnatt & sovgott x)