63.

Det blev inget igår, var bara hemma .. Skulle egentligen till acke med emma, men sen fucka sig allt och sånt, så det blev en hemma kväll istället. Inte jääätte roligt ;( Men skönt också, för har bara sovit nu 8 timmar i helgen!
Jag kanske borde sova lite till nu, känner mig trötter som satan men kunde inte somna om ;/

Sitter & äter en god kanelbulle nu med mjölk till de såklart ! mums (:

Vilka ska till tivoli idag gott folk ?

62.

Hej ! ;D

Får väll ta tag i mitt bloggande nu .. Fredes var de praktik, sen när man kom till hbg igen så träffade jag emma i stan, gick runder den lilla tiden som var kvar innan de stängde. Träffa sen anders, gick upp till mc' donalds och krängde lite mat .. Åkte hem till johan sen ( emmas pojkvän ), var där någon timme .. Gick hem till rita sen, väntade på att hennes daddy skulle komma hem sen gick vi till acke. Där satt abbe och christian .. Gick hem vid 02 kanske sen upp 07 för att jooobbba :( Fy, snacka om att vara trött och seg på jobbet ! & tiden gick ju inte heller snabbare då, usch ..

Lördag? Hem och sov lite, sen dusch och lite sånt .. Hem till johan & emma sen, fixade oss lite, gick och köpte dricka sen begav vi oss hem till olle på fredriksdal. Där va anders, micke och alex kom samtidigt som oss :D
Lite dricka & vattenpipa där, sen ner till stan. Skulle in på tivoli men jag sket i de, tog bussen 01.09 istället, tänkte lite klokt där faktiskt! :D  Skulle upp idag igen vid 07 för att det var tränar kurs idag. Var inte så trött som jag trodde jag skulle va, där var rätt kul faktiskt .. Förutom att lyssna på allt, men massa skämt hela tiden, kuuuul :D
Träffade ashe där också ju :] Slutade 17 där typ, så ja .. En låååång dag med bara fotboll, najs :) Lite träning där också med allihopa ! Saknar fotbollen as mycket .. :( Alltid skit sugen att spela när man tränar småttingarna, kanske blir att jag börjar igen :)

Sen nu har jag nyss käkat, ska in i duschen men jag pallaaar inte. Ska sen hem till johan & emma, får se vad som händer där :):)

image79

61.

Inget roligt att skriva i bloggen för tillfället .. Praktik idag som vanligt, sen hämtas isaac på dagis, passat han och elias till alex kom hem vid 19.30 .. & idag kommer brodern hem från egypten, jävla as som varit där nu .. Hans firma bjöd alla, så gööött !! Ska också jobba på sånt jobb sen fan !

Ska faktiskt lägga mig nu, måste komma upp i tid på morgonen aså!

60.

Nationella idag, gick väl hyfsat ? Blir väl ett tråkigt G, men man får väll nöja sig med de .. Var istan efter med niccan och izabela, hittade ett par myxbyxor och en tröja :D Tyvärr inte mer :(:(
Sen har jag tränat småttingarna, gud vad jobbiga dom va idag ;p Lyssnade inte ett skit, jobbiga!!

& nu ska jag hem till dennis, kolla fotboll :D Abbes favvo-lag spelar idag, bara så ni vet ;p haha, sen hem och sova. Praktik imorgon i Mölle !

59.

Sååååja, nu vann manchester ;) Trodde dock att de skulle bli 2-2, men nej .. Då kommer Rooney och slår in bollen på tilläggstid, SÅÅÅ NAJS!! Nu är jag och rito mycket glada :D:D

Idag hälsade jag på emma på filborna, var med på hennes sista lektion .. Sen träffa vi steffi lite, hon va hos sofia .. Kul att träffa henne <3 Gick och hämta isaac sen, hoppa studsmatta och ltita sånt sen hemma hos, laga mat .. Emma gick hem vid 18.20 och då kom alex också samtidigt :) Stack hem vid 20 något, duschen sen blev de såklart fotbollen ..

Nu ska jag gå och lägga mig tänkte jag, pappa åkte till carina nu för typ 40 min sen, så hemma med Mis själv, gött .. Ska läsa igenom svenska skitet nu också .. Nationella imorgon ju !!! Men de går säkert bra :)

ha de

image77

58.

Hahah jag och alexo är bara fööör störda ! Sitter och kränger godis & så säger jag att nej, nu ska jag börja banta och ïnte äta massa godis och sånt mög, så stoppar jag in godis samtidigt i munnen .. CP ELLER VADÅ?
Så kommer alex direkt efter och säger, ja det gör vi .. Men nu måste jag ju dricka upp denna läsken eftersom jag nyss har öppnat den .. Kan inte slänga hela ju & med ett fett smajl .. ( 1,5 liters cola då ) haha bra start va? :D

Men nej, ska ta tag i de nu förfan!!

57.

En osminkad longoria, inte såååå jätte snygg, elleer vad säger ni ? ;p

image73

56.

Barnpassningen gick skit bra, han var inte alls gnällig & gråtig :D Känner mig duktig ;) Passade han i 5 timmar eller något, spelade fotboll, kollade pingu & greta gris och matade han en massa ;D Shit, det är sjukt hur mycket småbarn måste äta och så .. :) Men det är roligt att mata dom, om de inte stretar emot och håller på ;b Som lilla Noah på praktiken, blir skit arg och så, hahah! Men sjuuuukt söt är han :D:D Kommer bild nästa vecka på han ;D
Brossan köpte även hem pizza till mig, de satt fint :D

Kvällen innan banpassningen så åkte jag hem till johan & emma, köpte godis först i ritas affär ;D haha, men ingen rito var där inte ;( som jag anada ;p Skulle egentligen gått ut med steffi & louise, men pallade inte, kom hem vid 20.30 från praktiken ! iallafall, kollade deja vu .. eller blev dock inte mycket kollande för mig ;/ jag somnade en massa gången, haha sjukt .. aldrig somnat till en film typ ;s eller hänt någon gång men fan inte så som då ;b haha sjukt :D Så jag får se klart den någon dag i veckan ! Alla säger den är bra så måste se den :}
Åkte hem vid 00 typ sen barnvakt då nästa morgon ..

Lördag kväll blev de film med dennis, rita och abbe hemma hos dennis, myspys de där :D Fast bara jag & abbe som gillade filmen, rita tyckte den söööööög .. Haha eller inte, skit bra :D
Naeem kom också en snabbis .. Hemma vid 02 typ, sen upp 07, fyfan de va jobbigt !! Försov mig också typ 30 min så jag fick paniiik hemma sen cyklade jag stressad som satan till tågaborg, jobbar på finess där :):)
Jobbade med filippa, alltid trevigt :D

Ska snart käka lite, sen vet jag inte vad som händer .. Jag hoppas på något iallafall !

55.

Skulle blivit utgång ikväll, men orkar inte .. Har inte alls lust till de, kom hem vid halv 9 från praktiken också, frätt sent .. Iallafall, kränger i mig lite mat nu sen ska jag till emma & johan, kolla film och sånt bara .. Ska vara barnvakt imorgon 11.00 till theo, hoppas han inte är alltför gnällig ! Typ lite halft sjuk är han ;/ Aja, går säkert bra ;)
Jag är den bästa nannyn ju :D Passar ägarens lilla bebis på 8 mån mycket på praktiken ;D Skit sööööt !! Ska fota ha nästa vecka så ska ni se, Noah heter han :)

Måste kiiilaaaa, luren med mig !

54.

Träffat martina, jessica och mange idag :) Var hemma hos martina och fika och käka lite mackor bara ;D Haha, d va mumsigt ska jag berätta för er :D Sen kom jag hem, brodern ringde och frågade om jag ville ha käk, javisst sa jag, så jag promenerade dit och åt spaghetti och köttfärssås. Blev sjuuukt mätt!! Träffade lilla theo också, ska passa honom på lördag några timmar på dagen, som han springer runder nu, växer snabbt! 14 månader är han nu :}

Bussen från hbg till höganäs var så försenad idag ! Så jag kom till höganäs 08.40 och bussen till mölle går 08.30, och den hade ju inte väntat in höganäs bussen heller !! Idioter faktiskt ! Så nästa gick inte förräns 10.40 så ringde till grand så de fixade skjuss så dom kom och hämta mig. Hade aldrig stannat och väntat där så länge, hade åkt hem direkt!! Det var ju skiiit kallt ute idag, gud ,, Frös som en kyckling förfan !

MÅÅÅÅSTE PLUGGAAA NU IMORGON OCH I HELGEN !!! :( :( :(  Jag orkar verkligen inte ;/


image72

53.

Första dagen idag på praktiken i Mölle :) Det var bra, trevlig personal och snygga kockar ;) Var inte så mycket gäster där idag på hotellet, men imorgon skulle det visst bara fullpackat där!! Då jävlar blir de hålla i gång hela dagen ! Jag hade tagit med mig träningskläderna så jag åkte till olympia direkt och tränade mina små flickor, dom är så söta :) Var dock lite jobbigt, för hittade inte vaktmästaren så att han kunde öppna ett omklädningsrum! Så jag fick gå runt och träna de i jeans och sånt, inte d bästa ;p Men de gick självklart d också :)
Nu sitter jag  hemma, kollar på roomservice eller vad det är! Det är iallafall Johnnie och Mattias som är hemma hos Carolina Gynning och ska göra om, kommer bli skit najs. Vill också ha dom hemma, de gör de alltid så fint i alla hus / lägenheter och var dom nu är. Får ta och söka in eller något ;)

Ska fortsätta kolla lite tv nu sen ska jag sova i tid idag, sjukt trött är jag ;/

image69

image70


image71









52.

Blev inget sovande för mig, hade annars varit uppe länge ikväll och det ska jag inte, praktik imorgon! Ska vara ute i Mölle 09.00, och bussen tar cirka 1 timme .. Usch, det ska inte bli roligt ! Men det går så mycket snabbare än vad man tror, praktiserade där förra året också ju, så lugnt :]

Kollar på Du är vad du äter, usch så äckligt .. Ska skriva upp recept och sånt på nyttiga saker, skit bra .. Ska börja laga de hemma till daddy och mig :D Naaaajs :D Om någon har något tips så är de bara att skriva dom !!!
 
jjoonna.bilddagboken.se , bilder där från skolan idagens :)

51.

kanske ska ta & sova lite? är dö trött ..

50.

Var ute och gick en timme, skönt att rensa alla tankar och tänka på allt mög .. Duschat och ätit liet havregrynsgröt nu, de va mumsigt .. Har inte ätit de på skit länge, sen kom jag på de när jag skulle in i duschen! Skrev på daddy och fråga om de fanns havregryn hemma, & javiiisst :D wohoo, blev glad!! :) Tänkte gå & lägga mig snart ?


 

varför dör man när man är så ung, en sån tragisk död, tragisk död
varför dör man när man har de bästa av sitt liv framför sig, framför sig?

saknar dig något så obeskrivligt, går inte någon minut utan att jag tänker på dig 
snart 3 år ..


;(;(;(;( vaaaarföööör ?!?! ♥ ♥

image67

49.

Hade naturprov idag, gick skit ;p Men hade inte pluggat något så det var kanske därför? ;b Varit i spanien nu också ju, missat anteckningar då med .. Men aja, skit samma .. Får bli omprov någon dag ? Ska iallfall på bio med naturkunskapen imorgon, 13.00 tror jag de va .. Hade även fackprov idag, sånt prov man gör på allt man har gjort i 3,an , gick bättre än naturen iallafall :D Efter fackprovet blev de en liten fika med nicole på tasty house, tog varsin glass och sen köpte lite nötter och satte oss i solen, de va myyysigt som satan .. Men blev en snabbis bara , för niccan skulle ta bussen hem 16.45 , bor ju i örkelljunga ;p

Ska ut och ta mig en promenix nu med musiken i öronen, ska bli skönt! Hoppas de inte är kallt bara ;/

image65

48.

Ska gå och lägga mig nu, precis kollat klart på hello africa. Gud vad sorgligt, johnnie och mattias skulle säga hejdå till alla de hemlösa barnen .. Många av barnen grät och så, jätte sorgligt ;( ;( Blev tårar för mig också, känslig när de gäller sånt ;p Usch ja, nog pratat om sorgliga saker ..

En rolig sak är att jag ska få träffa klasskompisarna nu som jag inte gjort på 1 månad ungefär :)

47.

Blev inte en runda till wiesel, gick istället till brossan och hans familj och hälsa på dom :) där var även roger & lotta med lilla kalle .. ;D Så gulligt namn :) De krängde pizza och mc'donalds, och jag ingenting .. Duktig!
Isaac och kalle är bara föööör söta tillsammans när de går runder i trädgården och håller på med allt hyss de gör .. Hoppar  också studsimatta tillsammans och kalle bara trillar hela tiden och skrattar, så gullig. :D Blev även lite fotboll med brossan och rogge, men gick inte så bra med mina sommarshoes, skit ont i fötterna bara man skulle passa ;p Så de blir inte mycket för min del! ;( Saknar fotbollen riktigt mycket, funderar på att börja igen? Var ju allt några år sen som jag slutade nu, så konditionen är ju inte den bästa! ;b Jag och alex skulle ju börja power walka och jogga, men har de blivit något med de? Nej ! Faaan ;( Ska nog börja simma, sen får jag ta mina promenader i min ensamhet, eller tar ju med ipoden, så blir inte så ensamt ;)

Väntar på daddy ska bli klar med maten, luuuktar ljuvligt :D Hoppas de smakar också ;) Nu var de klart , hejdååå :D

46.

Ska jag orka mig till wiesel ?

Och helgen har varit den lugnaste på läääänge .. Inte gjort något speciellt på kvällarna, varit hemma med daddy, lagt sig i tid en av dagarna eftersom de va jobb dan efter och sen igår bara hemma .. Känner mig lite duktig ;)
Fast de har också varit tråkigt .. Denna veckan blir de en massa plugg iallafall ;/

Costa brava närmar sig jääävligt snabbt ;) image64

image63 

 

45.

Gör ingenting, har det jävligt tråkigt .. Skulle bara informera er om de! Idag har det bara blivit jobb, sen har jag varit hemma och tagit de lugnt bara, borde plugga som jag skrivit innan ;/ Men nej, inget plugg idag heller .. Jag är så sjukt dålig på att ta tag i saker!! Denna veckan kommer vara skit rent ut sagt ..

Lite bilder från i torsdes och fredes. Får räcka med dom (:

image59

image60


image62image55

44.

Skriver lite om gårdagen & dagen ;

Igår: Tog min röda fina cykel och cyklade inom bageriet och köpte 2 ostbullar till emma som hon ville ha! Var hemma hos henne vid 13.30 ungefär, skulle träffa nina nere på ga då hon skulle lämna lite papper och en bok som jag inte fått, ( skolsaker då ) .. Så jag och emma gick ner och mötte henne 13.40 som vi hade bestämt. Pratade lite och sen gick vi upp till henne och satt i lägenheten och bara tog de allmänt lugnt .. Lyssna musik, pratade och lite tv. + msn där hon pratade med hennes klasskompis anders som vi cyklade till sen.
Anders och hans kompis alex var då där, grilla, lirade lite fotboll och sånt mysigt i de halvfina vädret :D Var där 2 timmar eller något .. På hemvägen köpte jag och emma med oss fruktsallad, de satt gott efter en "lång" cykeltur ;) & emma fastnar ju med fingret där i den burken, fyfan va de blödde .. Skit äckligt var de, köttigt och sånt ! ;/
Johan kom hem vid 17.00 typ, och jag begav mig hemåt vid 18.30 , skulle ta en dusch och käka lite. När vi var hos anders så pratade de om att de 2 och några kompisar till dom skulle ner till tivoli, det var något där .. Så vi tänkte ; äh, vi joinar .. Fanns ju inget annat att göra ändon, så blev en runda ner där vid 22.00 typ, var hemma vid 02.00, ner i sängen bums och somnade gott ! Trevlig dag med emma och de andra :):)

Idag: Luren vibrerade i hela sängen, så vaknade självklart, och tittade vad de var .. Var det väckarklockan som skulle ringa 07.35 eller var det någon / något annat? & ja, då ser jag att de står amal baby på displayen, så svarar .. :) Men klockan var ju bara 07.00, hon väckte mig 35 min för tidigt!! Usch, inte bra .. Men somnade om, & hon ville inget speciellt kom jag och tänka på nu, äh , skit samma .. Skulle till köpenhamn med henne och hennes klasskompis, träffas på knutan vid 9 :) Väl framme i k-hamn så väntade alla kläder på oss, men nej .. Jag hittade dock inte så mycket jag hade tänkt mig, det var väääldigt tråkigt!! Men gud sicka killar där finns, shit, såg så jävla många snyggingar, tänk om de hade funnits de här i hbg, det hade inte suttit fel ;)
Hennes klasskompis åkte hem före oss iallafall, och vi gick vidare och letade :) Tog väl tåget vid 17.00 därifrån! Vi hade riktigt ont i våra ben, och jag har fortfarande ! ;b Det var riktigt roligt att träffa amal såklart, inte blivit mycket av det nu på jätte länge. ;s Usch, vi måste faktiskt bli bättre på att träffas mer nu gumman! ♥

Ikväll har jag inte gjort ett skit, skulle gjort 2 arbeten, men nej .. Självklart har det inte blivit något av det, är så förbannad på mig själv och nu ska jag lägga mig, jobb imorgon bitti. Annars skulle jag suttit uppe tills de blivit klara!! Imorgon blir de jävlar i att plugga ;s & söndag, usch .. Värsta helgen på länge. & även en utgång imorgon kanske, får se hur de blir med de?

Lägger in några  bilder från båda dagarna när jag hinner ! ( troligen imorgon? )


43.

Har inte så vettiga saker att skriva just nu? Ska iallafall göra vid mig nu sen cykla & köpa bullar till emma sen hem till henne .. :) Skulle egentligen träffat nina och plugga med henne, men nu ställde hon in de så ja .. Blir inget av de ;/ Imorgon ska jag och amal till köpenhamn :D Hoppas man hittar en massa ! Men det återstår ju att se.
Min söta kise sitter i fönstret nu, hon är såååå söt ;D

Nej, som sagt .. Göra vid sig och sen sticka .. jadååå, ha de bra folk ..

en liten bild på emms ;D

image50

42.

min lilla isa aka kakan .. <3 , min SNYGGING.

image49

Nu ska jag snart hoppa i säng tänkte jag .. Kollar lite csi, äbbs påminde mig att det var nu .. Så fastnade lite här framför tvn! ;| Sen måste jag sova så jag inte sitter & gäspar på lunchen på parapeten imorgon med rektorerna! Ska prata om spanien och allt mög som uppstod där, ska vara där 11.30. Efter de blir de plugg med nina på biblioteket tror jag, duktiga är vi allt ! :) 


41.

cp blogg innan, så därför kommer detta typ 2 timmar senare än va d skulle ha gjort .. haha ;D orkar inte ändra :)




Inte gjort så mycket idag, bara varit hemma och snabbt ner till stan och lämnade tillbaka en klänning jag köpte förra veckan .. Träffade kim, becci och foffe  i 5 min också!

Sitter i soffan och kollar manchester - roma ! HAHAHA redan 3-0 till manchester !!! Synd dennis ;D;D fan att jag inte gick hem till dig ändon, skulle mobbat sönder han .. Skulle ju blivit lite synd om han ;D

image48


 

och till slut blev det ju 7-1 till manchester united! den här snyggingen gjorde 2 mål ;)

40.

gud, jag skulle gå och lägga mig när jagskrev sist, klockan var då 23.09 ! och nu är den 01.25 .. ojdå, uppe lite för länge idag visst, jepp! men ska däremot sova nu, bäddat till nya lakan och sånt i sängen, gud så skönt det ska bli! skönt att inte daddy är hemma så man kan gå runder och göra lite vad som helst utan att väcka han.. men han hade säkert varit vaken nu eller något ?! min daddy är lite beng ibland :) 

jag anar dock nu att min lilla kise ligger i min säng, men la faktiskt en liten filt typ så att hon inte ska håra ner de nya!! :D lite äckligt tycker jag ..

sovgott x)

image45

visst är hon söt? :)

39.

HAHAHAHAHHAHAHAHAHA, kolla nyss på 100 höjdare !!! FYFAN säger jag bara !!! kuk mannen var så jääävla rolig, en turk då som kunde dra TUNGA saker med sin pennis som han sa .. ( med 2 nn ) haha ..
så drog han då filip & fredriks bil som vägde 3,1 ton, jävligt mycket fan!! så sa han efter, snart for man forhelvete en neger kuk, & blattiska på de.. roligare :D och när han älska med kvinnor som han åter sa, så sa han att de ofta fick skador och sånt, hans pennis blev som en batong, mycket tjock.. han gillade svenska musik med, carola :D:D
sjuuuuukt roligt, tur att pappa inte var hemma, skrattade sönder mig här hemma i min ensamhet forfan!! ;b
sen kom han på att de hade filmat allt, så duuuum :D men så sjukt rolig .. hoppas ni inte missade de!! :D:D

ska typ sova snart .. (: niiiice ..


38.

ville bara informera er om att isa var jääätte full i fredes, och jag blev rädd en gång när hon kom fram .. såg ut som hon skulle spy & dö typ .. :(:(

(
bilden kommer inte från fredes, här ser det ut som om jag är den fullaste ju .. men ICKE ;] )

isa pussar mig :D

37.

förjäääävligt, hif förlorade!! men jaja, nästa match då vinner dom ;)


36.


Jobbat idag, mycket folk som vanligt. Jobbade med filippa, roligt det också som vanligt :) Men hon slutar 11.00 eftersom hon börjar vid 04.30, öppnar ju 06.00 för de pigga&glada!  Typ folk som ska jobba och så som handlar då, rätt lugnt .. Sen börjar rusningen när jag börjar (08.00), till 11.30 kanske! Och det är jobbigt, men roligt också, snyggingar ibland ;) & såklart glada och snälla människor. Ska läsa ut en bok nu, sen träffa emma senare kanske, beror på när de kommer hem osv .. :] Vet inte vad vi ska göra, fika eller bara ta de lugnt antar jag ..
Tror inte jag orkar fika, är så trött, kanske blir att vi sitter hemma hos henne&johan bara. :) Inte fel de heller ..
Och idag spelar ju HIF! Nu måste de vinna !! Jag tippar 1-2, henke&babis gör målen :D

Vad tror ni folk? Skriv nu, MESA INTE!
image43
image42


35.


Ska ge mig iväg till brodern nu och hämta min ipod och min cykel .. Blir väl en liten fika där också.
I fredes var jag ute, satt och drack hos martina innan med henne och louise .. Sen bar det ner till stan och in på tivoli! Tog stämpel och sen till steakhouse och shotta med louise! ;D mums, och där träffade man på isa och jennie med .. :)  Eller de träffade vi nog i kön, eller? Äh, skit samma, minns inte riktigt ..
Jävligt mycket folk var där på tivvan iallafall, träffade kim och de andra blondinerna där inne sen med :D & becci, ingen blondin ju ;p viktigtviktigt ;) Sen var ju dorre, pc, henke och de andra där också, trevligt att se dom med.
Träffade mycket folk, men lojse saknades ju där.. Men hon är ju på nya zeeland den jävlen, men den 4 maj ska de festas till ordentligt på tivvan ;D

Ikväll bir de hem till dennis, lite folk som ska sitta där och dricka, men blir nog inte för mig! Ska ju jobba imorgonbitti, inte så bra att va bakis då, kunder hela tiden!

Kommer väl mer sen när jag kommer hem ikväll.

34.


image41
Väntar på daddy, han kommer om 5 minuter och hämtar mig. Ska till hans tjej och äta middag, sen ska jag och emma ( dottern ) hem till hennes pojkvän och sova där .. Kolla film och sånt mysigt. Han skulle iväg idag så nu passar vi på att sno lägenheten :D Men de skulle visst flytta ihop om någon månad, till en större lägenhet .. Gud vad mysigt och kul för dem :) Nej nu måste jag börja packa ihop mina saker och sen gå ner till parkeringen, har min lur med mig of course, så slå en pling till den om ni vill något !

/ jonna

Klockan bara rinner iväg, är redan 15.22 :o Jag som har skit mycket att plugga, måste börja ska bara in i duschen snabbt .. & jag som skulle cykla och sola, men nej .. Då hade jag cyklen hos brodern, och pallar inte gå dit och hämta den .. Får sola senare, måste!! Blek som satan ju!
Och nu ska jag in i duschen och sen plugga! Om de nu blir något, men liiiite måste jag iallafall göra!

Uppdaterar senare folks ;)

33.


Varit i staden idag med martina, köpte lite allt möjligt .. :) Var där några timmar, åkte hem sen .. Var hemma och sen träffade jag jessica lite, sen stack jag upp och åt och lite sånt .. Sen nu ikväll stack vi ner till 9 ball och spelade lite biljard, eller jag spelade inte men typ hon & andra som vi träffade där. Vi gick även och tog en mumsig glass på tasty house innan de stängde, sicken snål gubbe det var! ;b
Jag är skit trött så orkar inte skriva, det blev inte så bra skrivit nu, men skit samma .. Ska nog gå&lägga mig, är skit trött. Imorgon har jag inget speciellt bestämt på dagen, kanske skulle träffa martina och kalthoum lite, men måste tvätta lite också ( skit duktig!! ) och lämna tillbaka en klänning jag inte vill ha .. Brukar alltid vara något som jag köper och sen inte vill ha när jag kommer hem, that's me! När jessi har slutat jobba 19.00, så ska jag och hon åka till hennes broder och kolla fotboll och fika. :D Blir en rätt lugn dag imorgon, måste plugga också men kommer säkerligen inte bli något utav det!! ;/ Men jag måste verkligen!

Utgång på fredag, jadååååå ;)

jag saknar david ;(

image40



32.


Varit istan idag med kim&becci, eller jag kom ner rätt sent .. Höll på att ta emot en massa låtar av dejo, sen skulle jag lägga in de snabbt på min ipod innan jag skulle ge mig iväg, men då fucka sig allt .. Vet inte vad felet var direkt, men de fixade jag såklart ;) Köpte bara lite småsaker idag, var inne i typ 3 affärer bara, men imorgon är det stan igen med martina så ska kolla mer då om man hittar något fint!

Tränade småttingarna 17.00 sen, skönt att där var 2 andra som hjälper till lite då&då, typ inte planerat något idag och var helt tom i hjärnan så de fixade med de mesta, de va lite skönt .. :) Promenix hem sen i de snygga kläderna ;D Stor t-shirt, joggingbyxor, fotbollsstrumpor, typ en liten kofta över den stooora tröjan och sen jacka .. Sen + mina bruna fina skor till de, som man bara sticker in foten i, mycket snyggt .. :D Hahah, men orkade inte byta om ;p

Varit hos brodern & alexo nu ikväll, åt middag där sen va jag hemma vid 23.15 något. Tänkte gå och lägga mig nu så jag kommer upp i tid imorgon, ska träffa marre istan vid 14.00 :}

det är sjuuuukt att man kan va så snygg!!

image39
folket som läser, kan ni inte bara skriva något,
så tråkiga ni är och aldrig lämnar spår efter er! :(:( 
va lite snälla nu ..  

31.


Idag har jag äntligen köpt en ny mobil. :) WOHOOO ;D ( eftersom min andra blev stulen i valencia ). Satt och åt frulle när telefonen ringde, det var pessi .. Hon undrade om jag ville hänga med ut till martina i mörarp, och javisst ville jag det! Så jag fick slänga i min mina goda bullar som pappa hade gått och köpt till mig sen ta en dusch och göra vi mig lite .. Pessi kom och hämtade mig sen i sin nya fina bil, hon har säten med pink my ride, haha coola är dom :D Får ta en bild och sätta in sen så ska ni få se ;) Åkte ut till min lilla bonne, mange var också där .. Satt och snacka där i 1-2 timmar, jessi mådde inte bra så vi stannade inte länge. Men åkte snabbt ut till väla, skulle köpa min lur ju, visste vilken jag skulle ha osv, så det gick snabbt. Hon körde hem mig sen, och nu är hon hemma .. Hoppas att hon mår bättre nu iallafall, tror hon skulle jobba imorgon?

Träffade min äldsta broder nere på gården sen, de satt och snackade med min granne typ, och theo och grannens barn lekte .. Theo som har lärt sig gå och sånt nu, så söt är han :D De skulle en runda till min andra broder, så jag hängde med dom dit. Hoppade lite studsmatta, och höll på med isaac, haha han har blivit skit kaxig den lilla skiten. Fyller 3 år nu i maj, sicken kaxig skit han kommer bli sen, akta er.. Värsta gangstern ;b Där höll brodern på att fixa med grillen, & självklart så ringde jag daddy och sa att han skulle komma med litta food så vi också kunde joina dom .. Gud så mumsigt det var med grillat, invigde första grillningen där nu för iår ;) Och gud så mycket jag kommer hänga där i sommar, sola, grilla, festa osv .. Längtar! Måste skriva ett CV imorgon med daddy, han måste hjälpa mig. Kan inte sånt, måste bli bra så att jag får jobb ju ;p Jag har en jävla massa plugg nu på lovet också, måste skärpa mig och inte sitta med allt sista söndan innan vi börjar skolan ! Måste börja imorgon alltså ;/

Hoppas de gick bra för mitt lag idag på cupen, får höra imorgon med dom, träning då på fredde skolan :)
Lagt in lite låtar och bilder på min lur nu, tänkte gå & lägga mig nu ..

Arom igår också föresten, inte så roligt där .. Bara massa dunk de spelar där nu förtiden, usch .. Tråkigt är det, kul att stå och dansa till de alltid, nej tack!! Får bli tivoli nästa :):)
Och alla kan skriva era nummer så jag får lägga in dom, jag har även nytt nr !

PUSSSSSSSSSSS :D

jag har guldigt, rosa och mörkblått skal .. :) Just nu de rosa ;)

 
image38