16.


Redovisning idag av projekt arbetet.. Gick väl bra antar jag ..
Sen har det inte hänt så mycket mer , haft spanska lektion bara för vi ska till spanien nu den 8 april, så ville lärarna att vi skulle lära oss lite. Så haft 2 lektioner nu, lärt oss hola & lite sånt vanligt ;p
Sov en liten stund hemma, är så trött så ska lägga mig nu igen tänkte jag ! Fast måste börja läsa i de häftet som vi har prov på på fredag ! Imorgon kommer jag inte hinna , kommer nog inte klara provet ens på friday .. För imorgon är det konferens 10.15 på H55 / Parapeten, slutar vid 12.00. Ska till stan med Josefine
och inköpa lite saker till spanien sen blir de väl att man hittar lite annat också till helgen får jag hoppas!!
Hem och sen slutar daddy på jobbet 16.00 , ska då åka och köpa en bärbar dator till mig , hoppas vi bara hittar en najs. :} Senare på kvällen blir det kanske också en fika med louise på mezo :)  Om tiden passar oss båda, för måste också plugga ju och hon skulle göra en annan sak . Hoppas d fixar sig babe!

och jag är jääävligt irriterad och massa mög på en viss person!! orkar inte med personen mer just nu som sagt !så jag får väl ta och lugna ner mig , och ta och vara ifrån personen lite mera så jag inte dampar sönder mig ? ;p blir inte så bra då jö :D blää ..

Ska lägga mig i sängen nu och läsa möget tills på fredag , men kommer inte orka läsa hela , får fortsätta med de imorgon! Och i helgen ska de festas satan!! Fredag är det tjemiddag hos Kim som fyllde 19 igår, sen tivoli på det ;) Träffa lollo ramlösa och company där , & isa ska fan också med !! DU MÅSTE!  :)
Sen på lördag vet jag inte ännu vad som händer ? Men jag  och lollo ramlösa snackade om utgång då också ;) Sen isa också , fast vi vill på olika ställe tror jag ?! :b

Men de ordnaaaaar siiig  *sjungaaa*


En liten notis ;)

lollo ramlösa är då inte louise a.k.a dodo på fredriksdal  ;) Men de förstod ni kanske :D:D

sommar 05

bilden är från förrförra året ..
 liten, liten mini isaac :)



15.

Inte skrivit nu på några dagar , typ glömt och haft en massa skit att göra .. Imorgon blir vi nog äntligen v med projekt arbetet för gott!! Ska redovisa imorgon på Parapeten ( vid tropical beach om ni inte visste vart de låg ;b ) Vi går i skolan där också för er som inte visste d heller ! haha känn er lite mobbade :D 
Ska skriva klart lite om vad jag ska säga imorgon , sen tänkte jag gå och lägga mig faktiskt ..
Är förbannat trött ! Måste komma i tid imorgon oskå, blir nog lite svårt :/ Är inte bra på att komma i tid på morgnarna förstår ni, alltid försenad. Men viktig dag imorgon ju , kommer klara de ;)
Ni får höra hur d gick senare folks :D Kanske ska ta och fota vår underbara klass lite också , inga bilder på oss tillsammans tror jag?!

Denna bild är då tagen på tivoli i fredes, isabelle min kaka (♥) pussar en fuller neger !
Ser ju helt drogad ut , men de beror ju på alkoholen ;p
 Sen den andra bilden vet jag inte ens vart den är tagen? Typ halva jag & jennie :] Så mycket vet jag! :D

OCH KIM EJDELIND!! GRATTIS PÅ 19-ÅRS DAGEN :D  ♥ ♥ ♥


jonna&jennie. :Disa pussar mig :D






















15.

Inte skrivit nu på några dagar , typ glömt och haft en massa skit att göra .. Imorgon blir vi nog äntligen v med projekt arbetet för gott!! Ska redovisa imorgon på Parapeten ( vid tropical beach om ni inte visste vart de låg ;b ) Vi går i skolan där också för er som inte visste d heller ! haha känn er lite mobbade :D 
Ska skriva klart lite om vad jag ska säga imorgon , sen tänkte jag gå och lägga mig faktiskt ..
Är förbannat trött ! Måste komma i tid imorgon oskå, blir nog lite svårt :/ Är inte bra på att komma i tid på morgnarna förstår ni, alltid försenad. Men viktig dag imorgon ju , kommer klara de ;)
Ni får höra hur d gick senare folks :D Kanske ska ta och fota vår underbara klass lite också , inga bilder på oss tillsammans tror jag?!

Denna bild är då tagen på tivoli i fredes, isabelle min kaka (♥) pussar en fuller neger !
Ser ju helt drogad ut , men de beror ju på alkoholen ;p

OCH KIM EJDELIND!! GRATTIS PÅ 19-ÅRS DAGEN :D  ♥ ♥ ♥

isa pussar mig :D

14.

Hur kan man bete sig så som Du gör? Är så jäääävla förbannad !!!


13.


Opps, har visst glömt att skriva nu på länge .. Sitter här nu iallafall , får ta och berätta lite vad jag har gjort folk. :) Inte speciellt mycket , men snön ställde till med en jääävligt jobbig sak!

Onsdag ; Åkte till landskrona till josefine som ni vet kanske .. Blev lite mat på maddes, bakad potatis med kyckling röra. Mycket gott, sen en kladdkaka bit efter det med grädde. Usch, mycket skit där! Sen var vi bara hemma hos josse pga vädret, kunde ju inte precis gå på stan .. Eller kunde och kunde, men vem vill de när det är sånt snökaos ute ?! Så kollade oc, top model och lustgården litta .. Och även fotboll lite , zlatan ;)
Satt och pratade en massa , åt oss ännu mer feta hemma hos henne. Snön måste fösvinna nu så att man kan börja ta sina promenixer , inget roligt väder att göra det nu i !
Sen skulle jag då ta tåget hem vid 12-1 på dagen, så kollade vi på skånetrafiken om tågen var inställde , så var dom ju de till 12.00 stod de. Så kollade upp ett tåg som gick 13.15 ! Perfekt, för skulle hem och träffa anna och theo, fika eller något. :) Men nej, det blev inget av de! Kom till stationen då i landskrona, alla tåg var inställda! Jaha, och josse hade dratt till körskolan & svarade inte.. Fan liksom! Så tågen blev hela tiden inställda , och inga jävöa bussar gick d heller för att de hade spärrat av mig rydebäck eller vad det var ! AAARGH eller vadå? Iallfall, där satt man med allt folk till 17.15 kanske , sen kom äntligen brodern's jobbe kompis Driton och hämtade mig, RÄDDAREN I NÖDEN!  ♥ Det var en trevlig prick det där , så kom hem iallafall. Annars hade jag väl suttit där länge till , pappas bil var ju punka så han kunde inte hämta mig! Sen brödrarna jobbade! Men de hade fått hämta mig sen ändon!
Nej orkar inte skriva mer vad jag har gjort ;p Eller igår kan jag ju säga :D

Förfest hos isabelle (kakan min)  :D Massa trevliga tjejer där , och alla joinade till tivoli. Trevligt trevligt. :}
Där inne träffade manpå Kimpa , ska ha lika kul i spanien ! Sart bär det av, så snabbt det har gått! 8 mars!
Börjar bli lite nervös nu juue! 11 dagar kvar!!! Sen 1 månad i spanien med 5 andra girls .. 
Försvinna från snön , det ska bli det bästa! Sol & värme och massa snygga spanjorer också ;}

nej nu blev detta mega lååångt ju , ska ta och ringa daddy och se när han kommer hem :)

bye!

zlatan <3



12.


Duschat och sånt precis , satt i lite mousse i mitt hår så mina älskade lockar kommer fram mer ;b
 Ska göra vid mig nu tänkte jag, sen kanske läsa igenom historia boken om jag hinner ;/ Ska till josse sen ju , annars får jag läsa satan i de imorgon ! Måste ju klara de , ska ha vg i historia ! haha javisst, kommer jag aldrig klara :p

Och igår va de fettis dagen , men semlorna va slut när pappa skulle köpa efter jobb så d blev ingen .. Kanske blir en idag istället när jag fixar med josseflin ;) ♥
Efter den semlan idag så ska de bli hårdbantning ! Ska ut och gå minst 1 timme varje dag nu. Ska ta och köpa mig ett par jogging skor också ! Mycket viktigt ;D

Den här bilden är till dig isabelle grönqvist ! :D:D:D

sexxxii ;)





























11.

snott listan av isaaaaaaa ,  och vi ska festa satan på fredag  !!!! bara så att ni vet ;)

Vad heter du: jonna

Var bor du: rosengården

Trivs du där: jaa , & det är inget hood som alla tror ! okej? :D ( låter dock som ett ;b )

Brukar du läsa horoskop: blir väl i metro på väg till skolan
Har du körkort: nej , :(
Favoritdjur: katter & hundar

Festar du mycket: nej inte så ;D
Sprit, cider, vin eller öl: CIDER!
Brukar du bli för full: ibland händer d väl :D
Antal kuddar i sängen: 3
Äger du ett busskort: jepp , de gör jag.
Vad åt du till frukost: 2 mackor & ett glas oboy , mums :)

Nästa mål i ditt liv: hitta ett bra jobb och sen resa ut i vida världen såklart :):)

Hur svarar du i mobilen: tjabba
Antal timmar sömn inatt: typ 9 :D

Din hobby: kompisar, festa, shoppa
Vad är det för veckodag?: ehm tisdag?

Vad åt du senast: vet inte? drack nytt mjölk iaf

Vem fick du sms av senast: pawel
Vem ringde dig senast: josefine


Kom precis hem från brodern och svägerskan (blir väl så?) , åkte dit efter jag hade varit istan med martina .. Blev också lite mat på mezo, men jag gillade dock INTE deras bakadpotatis med kycklingröra! usch vad äcklig den var!! Men martina tyckte den var skit god de säret ;b Men myyyyycket godare på graffitti ! Så ät inte mezo's gott folk!
Sen har jag inte gjort så mycket mer idag , eller jo pratat med josefine i luren innan :D Ska till henne imorgon , ska bli trevligt. :) Måste börja läsa på historia provet som jag ska ha på måndag när vi börjar ! Kanske 20 -30 sidor och helt svårt , måste göra det imorgon innan jag åker till landskrona till min pingla :)
Idag ska det inte bli en lång kväll för mig! Ska gå upp i tid och fxa lite saker innan jag ger mig iväg! 


10.

Nu ska jag till träningen! PAppa erbjöd sig att köra, snällt va? ;) Sola måste jag göra sen ikväll!
Om någon vill hitta på något sen så slå en pling gott folk ! :D


PÅ FREDAAAAG !! DÅÅÅÅ JÄÄÄÄVLAR ;)

Lite uppdatering;

Varit på träningen, tränar ju mina små flickor på fredde skolan varje måndag 17.00 - 18.30. Var dock inte så mycket tjejer idag, många som var bortresta & så nu för att det är lov .. Så vi var 8 tjejer och 4 tränare. ;b Haha lite många tränare, men 1 gammal tränare kom och hälsade på typ. :) & sen har de börjat 2 nya tränare också, men det är lite bra för är borta nu rätt mycket i och med att vi åker till spanien snart. :)

Jag är sjukt irriterad på en viss person också, nämner inga namn!

Och imorgon ska jag träffa martina, gå på stan lite och sen fika på mezo blir de väl. :) Ska bli trevligt att träffa dig, det var ju längesen nu :/ & ska tjata på henne att hon ska med på fredag! :D





9.


Helgen som varit har väl varit rätt lugn .. I fredes vet ni vad jag gjorde & så sen igår sov jag länge och var hemma och tog de lugnt rätt länge. Vet inte vad jag gjorde på dagen, men på kvällen så hände det inte så mycket tills PP & dorian ringde :D Förvånat? Eh ja , det var det verkligen .. Snackade lite och så, dom var visst ute och körde så de kom och hämtade upp mig ! :) Gud så längesen det var man träffade dom 2 pojkarna :D Kul att se dom iallafall.. Sen så kidnappa dom mig fan, vi kom till ängelholm & sånt skit .. Till och med utanför där någonstans & de hittade inte ens själva.. Bra gjort va? Sen äntligen så hittade vi motorvägen! woho för min del! Skulle ju jobba och sånt nästa dag! :(  ( Idag då ;b )  Annars hade d vatt lugnt, kunde kört runder hela natten ,det va sooooft , som dom sa hela tiden ;p   Jaja, skit i de , kom väl hem vid 00 tror jag? & då ringde min lur, och det var Pawel den gasten ;p Så satt han i en taxi på väg hem till mig? Galning eller vadå?! Men du är för söt ändon ;D  Tur att jag var så snäll och gick ner och mötte honom & så ju .. Sen promenerade vi hem till honom, eller tog bussen några busshållsplatser först, hade tur att bussen kom då precis :} Iallafall, sov hos honom och var så jääävla pissetrött idag på jobb!  Mådde inte så najs heller, men såklart så kunde ingen komma och jobba för mig, så fick stå ut hela dagen :( Skulle ju träffat marre sen & skulle till väla med henne! Men icke blev de något sånt för min del :( Men vi har ju bestämt en annan dag nu älsklingen :D

Och nu sitter jag och gör ingenting, ska gå och lägga mig hade jag tänkt .. Är sjukt trött!

8.

Denna dag har varit den segaste på länge! Varit hemma i stort sett dela dagen och tagit d lugnt ..
Såklart att det är skönt också men tråkigt nu!! JAG VILL FESTAAAA !!!! Men såklart när jag är så här fest sugen så ska jag jobba imorgon 08.00!  Sånt är livet tyvärr ;(
Får festa nästa helg istället, tror jag är ledig hela helgen då :D Och snart är det spanien nina!!
Shit, tiden har gått riktigt snabbt! Åker den 8 mars & är borta tills den 5 april ! Får hoppas att det är fint väder där också bara .. Shoppa ska det göras som fan iallafall :D:D 

Och ikväll blir de nog inte roligt :(:( Tror jag inte iallfall? Ska fixa lite saker nu, hörs !

7.

Guuuud vad jag har det tråkigt här hemma i ensamheten. ;/ Skulle dragit hem till honom, men sen om det upp en fest i bilden. & sen blev det inget av det, lyckat? Inte direkt, tråkigt men sant!
Men får träffa honom någon annan dag istället. :} En riktig heting, eller vad säger du Niana? & du själv heting läser kanske detta nu ;p haha! Jaja, men det gör inget. Du vet ju redan vad jag tycker om dig ;)
Nej, får väl gå och lägga mig eller något. Inget kul här precis ;p
Måste sola imorgon !!!

Här är 2 bilder på min söta isaac, men det är för typ 1 år sen. Han är inte sig jätte lik, han är så liten på de fotona tycker jag. ;b Ska fixa fram några bättre snart. ♥

HAHAH & HAN HAR INTE HOCKEY NU SOM DÄR NERE PÅ ENA BILDEN!!

( Men han var lite söt i de ändon )  hihi



Hockey frillan Nr.1 !! :Disaac 05

6.

Ledig idag också, gud så skönt. Sovit tills man har vaknat, sen städat rummet och sånt.. Mindre roligt ;b Sen hämtade jag min lilla bebis på dagis och tog bussen ner till Mc'donalds så att lillen fick äta lide .. Sen vidare till h&m och lämnade tillbaka en tröja och hälsade på bebisen's moder.. :)
Seeen bussen hem till brodern, är här nu ! Han håller på nere i källaren och isaac fisen ska sova , han dricker välling och sånt nu .. Han är för söt min lilla skit ! ♥ Får ta & fixa en bild på honom, fast tror inte d har lagt in nya, men får bli en lite oldie bild, fats d gör inget! Han är för söt ändååå :):)

Och ja, tror inte d händer något idag? Kanske stannar här och kränger pizza med dom, vem vet?
Eller så ska jag ta och slå en pling till ... nååån, ska dock ej berätta vem ;)
Det får bli en hemlighet gott folk!

Nu ska jag se om jag hittar någon bild som jag kan lägga upp ! Sätter isåfall in den snart !


5.


Var på väla igår med niana, & var också på skolan och lämnade loggboken snabbt innan brittan stack hem .. träffade josseposse där också :) like you! & såg ju en viss snygging på väla, eller hur niana? :D haha, men sen var han försvunnen tyvärr ;b tog sen bussen hem till brodern & alexo efter stängningsdax på väla, & niana åkte hem till döda ängelholm.
Håller på att fixa på mitt rum just nu, blev inte så mycket som jag sa jag skulle göra igår ;p så får fixa d nu innan pappa kommer hem så att han blir glader på mig! :):) 
Massa kläder som ligger överallt där det finns plats att lägga de .. Ser inte så jätte fint ut ska jag säga er, men de blir fint snart! & igår blev det 2 linnen, 1 tröja & en mega fin skjorta ;) och lepsyl som jag är beroende av, och handkräm! :D får inte glömma min klämma som jag också inhandlade ;b
Men ska nog byta ett av linnena idag, känner mig inte riktigt nöjd. men så är det alltid när jag köper något, brukar lämna tillbaka något alltid och hitta något annat. min pappa klagar alltid på d!

men nej, ska ta och fortsätta att städa nu och sedan hoppa in i duschen! ska vara duktig och byta lakan och sånt dära också ! känner mig väldans duktig idag (H)

4.

jag är väääldigt uttråkad som ni ser nedanför ;)

Vilken svordom använder du mest?
fan
Äger du en iPod?
jepp, i do.
Vilken tid är din väckarklocka inställd på?
inget, ledig imorgon ;)
Använder du flip-flop's även när det är kallt ute?
haha , nej verkligen inte
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden?
beror på vad det är för sorts bild
Vilken var den senaste filmen du såg?
tror det var click?
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?
en bil, eller hus utomlands, kanske båda ?
Har någon någonsin kallat dig lat?
eh JA
Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare?
behöver ingen hjälp till att sova ! 
Föredrar du vanlig eller chokladmjölk?
vet inte faktiskt :/
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan?
tror inte d?
Kan du vissla?
ja, utan kakor i munnen
Tror du folk pratar bakom ryggen om dig?
dont they all ?
Vilket riktnummer befinner du dig i?
042
Tittade du på tecknat när du var liten?
självklart, gör fortfarande ! :D
Är du blyg inför det motsatta könet?
nej?
Vilken film kan du alla replikerna till?
ingen
När flög du senast?
förra sommaren, igen den 8;e mars ;)
Läser du för skojs skull?
kan hända :)
Har du gråtit offentligt?
ehm ja, vem har inte?
Har du en stationär dator eller en laptop?
vanlig, men en laptop i veckan också ;)
Försöker du alltid lära dig nya saker?
alltid? knappast
Vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar?
nejtack, eller vill ha 1 piercing till.. men vågar inte !
Har du någonsin varit på Jamaica?
nej, men ska besöka ngn dag !
Vad har du med dig in på bion?
Läsk & något gott såklart ?
Vem är din favoritlärare?
anders
Vilket är ditt favoritämne på gymnasiet?
finns inget
Gillar du att flyga flygplan?
nej, det är läskigt !
När sov du senast på golvet?
idag, somnade på toaletten innan vettu
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera?
typ 7
Äter du frukost dagligen?
nej , hinner oftast inte
Är dina dagar fullbokade och stressiga?
nej , orka sånt?
Hamnar du ofta i trubbel för att ha pratat under lektionerna?
nejdå, jag är duktig flikka (a)
Vilken är din favoritfrukt?
hårda, saftiga päron
Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper?
tyvärr inte, men blir ändring snart.
Hur gammal blir du nästa födelsedag?
19 babe ;)
Är du petig när det kommer till stavning och grammatik?
`beror på när & vad man ska skriva såklart
Vem var den sista personen som gjorde dig arg?
min pappa ? ;p
Tror du att Gud är man eller kvinna?
men tjena till en cp fråga
Vad var det senaste du åt?
vet inte? drack var det iaf vatten . gör d nu ..
Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta?
både
Hur valde dina föräldrar ditt namn?
jag vet inte ?
Gillar du senap?
nej usch
Skulle du någonsin hoppa fallskärm?
ja lätt, eller kanske inte hade vågat ? ;b
Sover du på sida, mage eller rygg?
rygg !
Tycker du om att krama folk?
yeppsidejsi.
Om någon som du inte var intresserad av att dejta bjöd dig på en dejt hur skulle du reagera?
skulle sagt att jag var upptagen eller något ?
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det?
nja ibland väl, men bara om de e viktigt
Vilka böcker, om några, har fått dig att gråta?
inga
Vad är du allergisk mot?
geting stick
Vad har du för åsikt om sex utan känslomässiga förpliktelser?
låt personer göra vad dom vill?
Får du dåligt samvete efter du ätit kött?
nej!! kött är fan de godaste ! <3
Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat?
vet inte, men hade velat heta typ kevin, sebastian eller alexander :D några av de fina :]

3.


nu har jag sportlov .. för det är väl SPORTlov?! blev duktigt förvirrad nu faktiskt ;/ opps, nog lite för trött! ska gå och nanna kudden snart, ska bli riktigt skönt! först blir deatt ta en titt i cosmo om jag orkar d :) fast de jobbiga med imorgon är att jag måste åka till skolan och lämna loggboken till min lärare, fast det är ju ingenting, tur att man inte har en massa lektioner istället! ska även fixa på mitt rum imorgon , slänga en massa skit som jag har så att det blir finfint ! ska köpa ny garderob nu snart också, sen sätta upp hyllorna med massa ljus på! avgudas levande ljus! det är så mysigt! speciellt när det luktar vanilj! :) ska också till väla med niana tomorrow :}


HAHAHA var nyss & borstade mina tänder .. & gissa vad som hände? först la jag tandkräm på tandborsten såklart, så kolla jag upp sen kollade jag ner igen så var allt borta?! wtf liksom? trillat ner i avloppet antaligen ;p så skulle ta nytt, & då sprutar en hel klick rakt på väggen ! hahah snacka om att få ett gott skratt mitt i ensamheten!
bara lilla mis som är hemma med mig ju :) daddy är hos carina .. glad för daddys skull, hittat en kvinna som förgyller hans liv nu :D & hon har även en dotter som heter emma, 19 år, går på filborna sista året som jag.. mycket trevlig prick :) carina har också en son som fyller 16 detta året, men har inte träffat honom än. daniel heter han. trevliga är dom iallafall och det är självklart huvudsaken!

nu ska jag läsa lite cosmo sen sova, blev helt trött ! sovgott

2.


fyfan, är sååå jäääääävla lack nu !!!!!!!! orkar fan inte mer av detta, hela tiden sånt här skit? varför?
orkar inte slösa mer tid på det här nu iallafall, så får se hur jag gör imorgon & i förtsättningen!



 jag och dennis har åkt en hummer idag ;) kan ni fatta d ? :D:D:D me liiiike!!!!

1.


sitter hos brodern nu, dom ska äta litta nu .. & jag sitter och nördar mig brevid. idag har vi skrivit ut de mesta på projekt arbetet, skööönt!! bara lite annat som vi ska fixa imorgon innan konferensen på skolan. :) sen är de äntliiigen klart, eller vi har ju redovisningen kvar sen, tror de var den 28;e vi skulle redovisa.
nej, orkar inte skriva mer nu. kanske blir lite senare ikväll eller något .. pisse trött :/ 

ha de fint :D