26 mars

som vanligt var det ett tag sen som jag skrev .. de händer inte så jätte mycket om dagarna så har väl inte så värst mycket att skriva om ..

som idag, var istan en snabbis och köpte hörlurar innan jag stack upp till jobbet. jobbade dom 5 sköna timmarna och sen tog jag bussen hem, träffade även på alexo på bussen. gott med lite sällskap på bussen :D sen ringde en viss gast mig och ja, vet inte hur de kommer bli när vi ses igen. inte sett dig nu på cirka 1 månad, men kommer antagligen göra de i nästa vecka. så som samtalet avslutades kommer det väl att fortsätta, alltså med tjafs och sånt mög .. men bryr mig inte så värst, orkar inte med dig mer ändon så lugnt för mig :)
har haft ont i huvet som senaste 2 dagarna, och ögonen :/ riktigt jobbigt och knas.. det kan inte vara synen för jag har bra syn. konstigt om det förvärras bara så, men de kan de väl säkert göra? får kolla upp de om de typ fortsätter. men pallar icke glasögon, passar inte i de, hah .. & pga huvudvärken så blev det ingen simning idag med martina som vi hade bestämt. synd :/ ska börja bli duktiga & simma någon gång i veckan. jag&alex ska också göra de så de blir mer för mig, de ska bli najs :D inte äta massa onyttiga saker nu mer, frukt&grönt istället ;)

träffade josse i måndes föresten, åt lite god mat på mezo & sen körde vi till hittarp & kollade lite feta hus .. hah, sen vidare hem till acke en runda och hälsade på honom :) får ta mig en tripp till landskrona & hälsa på henne snart :)

lägger in några bilder från kameran som jag la in nyss på datorn :) ( blev ett rätt hoppigt inlägg ser jag men skit i de :p )

->  theos födelsedag :)

   

->  en dag ute med isaac. (isaac som då varit fotografen på dom flesta bilder som kanske syns ;p)

       

-> 2 bilder på en bakis jonna & en sötis theo :D

 

13 mars

min data är fortf fuckad.. eller inte datan, men internet funkar inte på den, knas som fan. får ta hit någon datanörd som kan hjälpa mig, känner någon sig träffad? ;)

ska iallafall snart sticka ner till stan, bara göra vid mig lite först. fixa lite ärenden & så, sen vidare till jobb. efter jobb ska jag fan sola idag! sen blir det hem till K efter man varit hemma & tagit en dusch.
igår fikade jag & martina sen ringde vi ner acke också :D längesen man träffade lilla valdes ju :) men bestämde att vi skulle hitta på något på måndag så träffar han då igen :) nu måste jag bege mig til badrummet och göra vid mig lite så att jag hinner göra mina ärende :)

pusspuss

7 mars

sitter på pappas data nu.. mitt internet vill inte funka :/ pappa har också en laptop men hans trådlösa internet funkar på denna.. knäppt som fan :/ ska se om de funkar med internetsladden sen då .. + att vår box inte funkar :( måste va något konstigt här alltså. jag som inte ska ut ikväll, skulle ju se om det kom en massa bra filmer så funkar int de.. skit också! aja, får se om jag har någon film på datan som jag inte sett :)

i veckan har jag inte gjort något speciellt.. bara jobbat och varit hemma sen tror jag. gött att slappa :D
jaja, tror att jag ska bege mig hem till min bruuur lite. orkar inte stta hemma bara, måste ha lite liv runt omkring mig :D och brossan hade visst fått någon spik i foten! haha hur fan lyckas man? måste höra med honom ;p

puuuss :D

1 mars

gud, tänk att det redan är 1 mars! det är fan helt sjukt som tiden går! hinner inte ens blinka förräns det är ny månad för fan, hah .. men nu denna veckan ska jag göra mycket .. måste börja skriva ett cv, ta fram arbetsintyg och sånt, har inte en blekaste aning om vart jag lagt allting? betyg och sånt också, hm .. inte en aning :/ synd man inte har lite bättre koll på sina saker. ;s sen blir det att söka jobb i köpenhamn med amal .. fixa jobb där först & främst, sen lägenhet ;) får bara hoppas man hittar något roligt jobb och som man tjänar en massa cash på ;) sen blir det heeejdå helsingborg! det första jag vill göra nu, orkar inte med helsingborg längre!

fikade i torsdes med mikkan&kim efter jobb. mysigt var de, men kim dissade rätt snabbt så vi satt kvar en stund och pratade den begav vi oss till mc donalds och åt en glass.. hah de satt inte helt fel ;p sen igår var jag med amal! gud, det var sjukt längesen jag var med henne! riktigt gott att träffa henne.. tog de lugnt hemma hos mig bara, gick & köpte lite food på pizzerian här, orkade inte göra något.. blev tonfisksallad för mig och kycklingsallad för henne! mama mia så gott de va :D fast vi orkade dock ej käka upp allt ;p sen kom dale på besök också .. gav oss massage, hah .. riktigt duktig va han ju :p sen när amal skulle hem vid 00 för att hon skulle jobba dagen efter så joinade vi ner henne istan.. gick till hampan & träffade lite folk, sen steackhouse en snabbis också, dock tråkigt där. träffade på benjamin snyggingen med, alltid trevligt ;) jaja, rätt soft kväll :) nyktert för mig med. :)

hoppsan.. har skrivet så det räcker nu. ska nog träffa amal senare också :) sen cup imorgon med mina små tjejer, så nog ingen fest ikväll :)

image207  image208  image209  image210