27 februari

bara jobbat sen fikat med martina sen ikväll :) var så jävla gött att gå typ 18.05 från jobb idag! brukar bli att jag låser vid 18.35 annars, men idag fanns det bara några bullar och sen typ 1 krans att packa.. snacka om najs att slippa alla wienerbröd & birka och allt annat som ska packas.. hoppas det är lika lite imorgon med för då blir det en till fika efter jobb, då med mikkan och kim. trevligt värre :D och jag är sjukt trött nu faktiskt, borde typ plocka undan alla kläder från sängen som blev slängda där i morse som vanligt.. palla att jag alltid ska testa 188 olika saker innan jag bestämmer mig! de är fan jobbigt med sån beslutsångest ;p ska börja att lägga fram kläder och sånt kvällen innan, då hade jag sparat en massa tid ;p kan bli första kvällen idag att göra de? ;p hah

nej, kanske blir en runda till väla imorgon innan jobb med daddy.. får släpa med honom dit en runda, måste kolla lite affärer, lön och allt :D sugen på några nya jeans och ett par snygga sneakers :):) nu ska jag typ ladda min ipod så att den inte dör imorgon på bussen! sen tänkte jag duscha och sen lägga mig och sova. är mega seg humöret blev lite dåligt nu, blööö på en person! orkar inte detta mer :/ flytta från hbg? JATACK!

/ j.

image206

26 februari

fullspäckad dag idag .. var uppe med tuppen cirka 08 idag! snacka om att man inte ville gå upp egentligen, men fick tvinga mig själv. hade lovat alex att passa isaac innan jag skulle börja jobba, hon va helt sjuk och då får man inte lämna barn på dagis heller.. det är fan sjukt! det är lite jobbigt att ta hand om en liten skit som snart är 4 år & inte kan sitta still när man är sjuk? fattar dom inte de själv eller? jaja, så vi var på stadsbiblioteket, lekte på någon lekplats vi hittade och åt lite på mc donalds :D hade en rolig förmiddag iallafall med min lilla fis :) började 13.30, åkte upp med honom till jobbet där brodern hämtade upp han så att jag kunde börja jobba. tråkig dag på jobb idag, seeegt som fan! menjaja, de finns tråkiga jobbedagar också.. eller rätt ofta faktiskt, tröttnat på skiten..

sen stressade man som vanligt på tisdagarna för att hinna vara med på träningen så länge som möjligt! cup nästa helg i grevie, då ska mina små tjejer spela ut alla ;) om nu inte för många är sjuka eller bortresta :/ var bara 5 st på träningen idag jämfört med 12 ungefär, inte så bra precis..
nu ikväll har jag kolat gossip girl och carolina gynning. tisdagens höjdpunkter :D ska lägga mig nu, är sjukt trött. tidig morgon ju ;p och även en äventyrlig med isaac :) tar på krafterna ju ;p

och grattis J som fyller 22 år idag :)

-


åh, snälla .. gör så att min dröm går i uppfyllelse! 
 men det kommer inte att hända :(:(
skruva tillbaka tiden så att jag aldrig skulle träffat dig!
 vafan va de lönt för?! jävla skit..


24 februari

igår va de paaaarty hos Halit som fyllt 21 jordsnurrar :D jag och martina anlände vid 20,00 då pappa körde oss, tacka gud för de.. när vi kom dit så var de på drickan direkt.. sen när allt folk hade kommit så kom smörgåstårtan fram .. de va jävligt mumsigt, älskar de :D men som jag & amajla sa, de ska va rostbiff, lätt godast!! men haris gjorde ett bra jobb ändå ;) jaja, orkar dock ej skriva hela kvällen, men de blev lite too much för en viss person som däcka sen.. hah sötis hon va då.. & de är fan sjukt att man inte kan ha sina saker ifred alltså.. palla personer som går och rotar i andras jackor, jävla fattiga ungar! kom hem vid 14 idag, helt död! blev inte mycket sömn precis, men sov dock 2 timmar innan, behövdes :)

tittade nyss på babel på tv, tänkte gå och lägga mig snart. ska passa theo lite imorgon innan jag jobbar så man ska upp tidigare än vanligt också. + behöver som sagt sova ut! lägger in några bilder från kvällen.

image199
-

image200
hah .. me, halit & musti

image201
folket samlade :)

image202
va de högen på bögen eller vad va d? ;p

image203
ena & amajla :)

image205
jaja, bakisar och så pigga. :p

15 feb

sitter hos brossan och kollar let's dance .. tråkigt är det men orkar inte ta fjärren nu ;p elias sitter ute i köket och lirar WoW och isaac ligger och sussar i sängen :) brossan&alex är ute och äter på cardinal idag, lite mumsigt! någon som vill bjuda på middag imorgon? bara att säga till, jag ställer upp! :D

jag vet inte vad jag har gjort sen jag skrev sist.. men det är typ varit med vänner, fikat, jobbat & festat .. förra helgen blev det utgång med martina på fredagen, träffade resten ute, najs kväll ;) sen lördag blev också utgång, tivoli båda kvällar :) men på lördan var inte martina med, då var jag ute med kim, mikkan & emelie. blev en hel del dricka och shots, eller vad säger du mikkan? :D blir väl utgång typ nästa vecka igen, vilar denna .. behövs nog för plånboken!
när dom kommit hem så vet jag inte vad jag ska göra, hem eller till armin? beror nog på vad klockan är och hur trött jag kommer va ;p ska snoka i lite bloggar nu, sjukt längesen jag var inne här jööö :) har inga bilder här på denna datan så det blir i nästa inlägg de kommer litta bilder ;) ha en bra fredag allihop ! :)

3 februari


heeeey bloggen :D

jaja, detta var sjukt längesen men ser ändon att folk är inne och kollar varje dag .. så får väl vara lite snäll att uppdatera ;) sitter hos min kära broder nu, isaac sover och elias och någon kompis är nere i källaren och leker .. väntar på att lillen ska vakna så att vi kan gå ut & ha det lite mysigt i det kalla vädret. glömde dock min kamera, ville ha med den ju ;/ ja, iallafall .. helgen har varit helt okej, i fredes var de fest hos matte & sara, massa kul folk :) drog vidare ner i stan sen, blev lite för berusad och sen tappade jag bort alla.. bra jonna :) men kanske var meningen, för skulle jobba lördag morgon så var ju inte liiika trött som jag hade vatt om jag varit ute natten lång :D sen lördag, ja vad gjorde jag? skulle trättat en liten filur men så kom de upp en komplikation, tråkigt! men de blir en annan dag, sen kom jason och hälsade på mig en liten stund också.. vem tackar nej till besök? iiiinte jag :)

träffat josse i veckan, tog en fika på mezo :) de va riktigt kul att träffa min yra höna, snackade massa skit :) varit i danmark med MT också, köpte lite godsaker ;) & sen har man jobbat och tagit de lugnt typ.

hittade en bild på mig & isaac, slänger in den :) ha de bra gott folk, ska fortsätta uppdaterna nu i fortsättningen. kanske inte sådär alltid men lite då & då :):)

image197