31 oktober

är inte på det bästa humöret just nu .. men en sak som är säker iallafall är att jag ska träffa josse imorgon! det ska bli så hiiimla roligt! jätte längesen vi sågs & hittade på något så det är verkligen på tiden nu! fika och gå istan lite blir det. sen även se hur hon & daniel har det i lägenheten :) nyfiken är jag på hur där ser ut. :D ska också klippa mig imorgon! blir inte mycket förändring dock. ska bara klippa upp det mer så att lockarna kommer fram mer och sen kanske klippa sneluggen lite kortare. får se vad jag gör :) ska behålla längden så mycket jag kan iallafall! här ska det odlas som bara den ;)  ska vara duktig och tvätta och packa imorgon med! måste packa en del idag också! fredagen är fullspäckad och sen lördag sista dagen .. orkar inte stressa en massa sista dagen :) nej, ska ta fram sommarkläderna nu ;D de känns rätt härligt faktiskt ;) ska lägga mig i tid idag också tänkte jag ..
 
   

...

maah så trött jag e just nu! riktigt seg känner jag mig! hoppas jag inte håller på att bli sjuk eller något sånt mög? men brukar inte bli sjuk lätt så tror nog inte de, men känns som de faktiskt ;s ska snart lägga mig så kommer säkert va bättre imorgon ;) idag har det varit shopping igen med martina i staden! hittade ett par stövlar på trampolin, typ vinter stövlar .. är lite velig om jag ska behålla dom eller inte?! sen 2 st skjort/blusar (lite halft som halft) och underkläder.. hoppades på att jag skulle hitta mer men de gjorde jag inte :( hoppas istället man hittar en massa i thailand! åker redan på söndag ju! :) sen har de varit träning för småttingarna idag. var inte så många tjejer idag eftersom det är höstlov .. många som åker på semester & så :) men de va skönt! tänkte gå och tvätta av sminket och borsta tänderna nu sen nanna! ni får sova så gott :D

checka in detta, nästan så att man fick tårar i ögonen!

Martina / säger (00:10):

och vet du vad?

jonna / säger (00:10):

nej?

Martina / säger (00:10):

du är bäst

-  snacka om att mitt hjärta är den bästa alltså! ♥ ♥


30 oktober

nyss vaknat så jag är rätt död faktiskt.. var hos tandläkaren innan jag träffade niccan, kimpa & izabela igår. stack sedan ner till waynes där vi tog en fika. blåbärspaj med vaniljssås & en god vattenmelon festis :) som vanligt så orkade jag inte äta upp pajen, så jääävla mäktig och stor e den! & vaniljsåsen var rinnig som fan, dåkigt waynes ;p nu ska jag in i duschen, ska träffa martina sen istan! jag hoppas verkligen jag hittar en massaaa att köpa :D borde bara bra med lite klänningar och sånt för på söndag så bär det av till thailand!!!  wiiiiee :D:D så måste hitta lite "somriga" saker nu tycker jag. efter staden begav jag mig upp till Ritos livs :D väntade på att hon skulle sluta sen stack vi (jag, rita & abbe) upp till acke. köpte först lite food på coop och lagade de hos han .. mums va de :) sen bet en viss person sönder mig resten av kvällen .. du ska få igen dubbel så mycket! ;) nu ska jag in i duschen iallafall, sen äta lite lunch tänkte jag :)

här en bild på nicole & mig från costa brava. hittade inga på dom andra ;p

image177


29 oktober

glömde att ta med kameran till brossan då när jag skulle passa isaac .. jag som skulle slänga in bilder men nej, det blev ändrade planer på det.. rita höll mig sällskap iallafall, tack hjärtat <3 jag stannade över natten där för jag vågade inte gå hem i mörkret ;p självklart så kommer isaac och väcker en tidigt på morgon kvisten, men vad hade jag väntat mig från en 3-åring som älskar sin faster? ;)

resten av dagen skulle spenderats med steffi & kim, men det blev bara med steffi .. och inte en vanlig träff heller, utan på sjukhuset med henne. hon hade haft jätte ont i magen i typ 3 dagar och det hade gjort ondare och ondare hela tiden .. så jag höll henne sällskap i en massa timmar.. var också ute med hennes vovve angelica typ 1 timme och gick en massa! det var faktiskt sjukt skönt, rita höll mig också sällskap lite :) sen vid 22.00 kom jag till acke och var där några timmar med han, rita & abbe. :) hahah jag och rita hade iallafall roligast, skrattade så jävla mycket den kvällen åt allt :D

jag borde inte sitta här egentligen, ska göra vid mig lite och sen bege mig ner mot staden för att träffa nicole, izabela & kimpa ! wie, det ska bli roligt! inte träffat dom sen studenten tror jag det var? :/ eller kim har jag men inte dom andra 2 .. så gott folk, uppdaterar sen .. nu ska kameran med iallafall :D

-


glömde nämna att rita har ju fyllt 18 ååår :D ♥
firade hennes dag hos acke  med dricka och trevligt folk! slänger in lite bilder :)




27 oktober

tjenixen! de va ett tag sen ;b

sitter i soffan och myser med lite chilinötter och vatten, mums e de ska jag säga er. :D kollar på sjukhuset också, sorgligt när man ser en massa sjuka människor och sånt :( måste snart bege mig in i duschen och sen göra vi sig och så.. rita kommer sen, ska bege oss till acke då för att se henne älskling spela! ;) seeen ska jag sticka till brossan för att passa isaac resten av kvällen :) dom skulle på fest så jag tar lillen :) haha och igår, fyfan vad söt & rolig han e .. säger massa konstiga saker, haha vart får han allt ifrån?! hah en rolig sak som man fick ett gott skratt till var detta: alex (hans mami) tog han i soffan och sa; kom hit min lilla söta räka .. så säger isaac helt allvarligt -> ja ja ja, ja e ingen jäka, ja e en fisk .. alltså, jag jag jag, jag e ingen räka, jag e en fisk.. så stammade han lite på jag jag, haha så jävla sööööt .. jag e ingen räka, jag e en fisk .. hahaha min sötis de där! :D tänkte baka något med fisen sen ikväll .. får se vad de blir :)

rita & acke kommer antagligen sen också & håller mig sällskap.. sen återstår det att se om abbe kommer efter han slutat jobba :) man kan ju alltid hoppas..

sen blev de stan igår med rita och abbe.. inhandlades ett par jeans, ett par mysiga vantar och sen en laddare till min ipod som jag kan ta med mig till thailand! sån man sätter i el uttagen alltså :) köpte också såna små strumpor till min älskade ipod.. 3 st i ett paket för 39 :- . som hittat ju :D ett rosa, ett grått och ett gult :)

varit i ullared denna veckan också med en jobbe kompis :D inhandlades en massa saker till rummet & resten av lägenheten ! så kuuul :D älskar inredningssaker! <3 nu ska jag in i duschen iallafall ! uppdaterar ikväll, får se om det fotas något ikväll, kommer isåfall upp bilder ! :)


22 oktober

nu har man duschat&bytat om och lite sånt, varit och jobbat 2 timmar :) ska snart bege mig till acke, väntar bara på segeröven martina .. värre än mig för fan :D & då är man seeeeeg :p aja, idag blir det party  hos acke! "fira" rita lite nu när hon fyller 18 :D hon gör de efter 00.00 :p hah hon har varit överglad nu den senaste månaden för att det har närmat sig :D hahah hon är för söt ! vad har jag mer gjort idag? jo, varit istan med rita & sebbe :} köpte ett par jeans och ett par gråa over knee strumpor bara ..  hittade inte mycket ;s men de gjorde däremot rita! gött för henne..

-

igår så kom steffi & hälsa på, hon var här i trakterna ;p hon är bara för rolig den bruttan.. tog en promenad i de sköna vädret ner till hennes kusin veronica på högaborg, satt där i några timmar och snacka en massa. sen stack jag till rita, begav oss senare upp mot acke med annat folk också :) var där resten av kvällen .. spelade lite kort och kolla tv bara!

nu ska jag packa ihop sakerna typ, sen ut i de kaaalllaa vädret ! :(

20 oktober

yepp, då sitter man hos brodern nu .. varit hos mormor idag med dom & barnen .. usch vad hon har blivit gammal nu, glömsk&allt. men så är de när man blir gammal, de tillhör ju tyvärr ;s efter de var jag och nathalie på bogge en snabbis, de va mumsigt med lite godis ska jag säga er ;) ska nog bege mig till acke sen med martina :) trevligt värrre..

bjuder på lite foton som vi tog nyss typ ;b brossan har köpt en ny data så fotade lite med webben ;)

image163

image164

image165

image166

tjingeling vänner ;)

. .


det är bara du  


20 oktober

nu har martina lämnat mig i tystnaden & ensamheten :( pappa & carina har också somnat, rätt skönt om man tänker efter. idag var jag på väla med martina & isabelle som jag skrev i förra inlägget. hittade inte så mycket, en klänning, en tunika, en kofta och en större plånbok :) gött att ha hittat en större, knappt fått plats i den gamla! sen bar det av till staden för att köpa lite naturgodis, men det var bara marre som köpte det. jag köpte lite bananer, äpplen & kiwisar istället ! de va riktigt mumsigt :D men dock inte smakat kiwisarna ännu, men martina käkade 2 st så dom va nog goda ;p blev 2 st filmer ikväll också, number 23 som vi inte gillade särskilt mycket, sån konstig och jobbig film .. nej, såna är inget för mig! & sen satte vi också på madagaskar, hahah skit söt och rolig film ! :D den skratta vi en massa åt ! ja .. förkortat: en mysig kväll med martina! var ett tag sen vi gjorde det sist, så det var på tiden!! ska kolla på freedom writers imorgon .. någon som sett den?! jag tackar inte heller nej till några film tips av er ;) va lite hyggliga nu & skriv några tack ! :) 

nu tänkte jag gå och lägga mig, är trötter! imorgon får vi se vad som händer?   

image161  image162

19 oktober

redan fredag igen! sjukt så snabbt veckorna går men det gör inget för mig ;) fast de hade inte gjort så mycket om det var onsdag eller något för mig för jobbar ju inget nu ändon :/ så helg varje dag för denna kvinna här ;) rätt najs, men hade hellre jobbat ! idag ringde klockan 10.30 för ska till väla med martina och kanske isabelle? får hoppas hon mår mättre! jag kommer såklart inte att hitta massa som jag vill! så är det alltid när man har cash, men ja .. får hoppas man hittar en massa i thailand ! :D snart bär det av ju! shit, tiden går skit snabbt. 16 dagar tror jag det är kvar nu! wiiiie :D:D måste köpa lite saker innan resan också, får kolla på de idag på väla om jag har minne till d ;p 
 
nu ska jag bege mig in i duschen & sen frulle tajm :) & så kommer man väl sitta här på datan och spendera tid så att man får stressa som en galning till bussen sen, & antagligen missa den? jag e bäst på att missa bussar ;b

puss på er :D

image160

martina på studenten <3

hahah SÅ bra!

HAHAHAHAHAHAHA denna dödar! checka in den ;)


 den gör en på bättre humör ! :D
vad tycker ni? ;)

you make me feel ..


bara du som är i mina tankar ..


18 oktober

varför kan du inte bara lita på mig? förstår inte vem som går runt och njuter av att hitta på en massa saker om andra? bra att någon mår bra av det iallafall .. kan inte göra mer än vad jag har gjort, och det är att ha talat sanning till dig, sen nu får du välja vad du vill .. synd att det ska bli så här bara :/

♥♥♥

. . .


nu fattar jag verkligen ingenting?
orkar inte detta ..

17 oktober


alla vet är rito är en sötiis va? :D <3<3<3

image159



idag har man umgåtts med pessi .. kört runder i hela helsingborg och yrat lite och sen träffat marcus .. vi körde då ut till bonnehålan Mörarp för att hälsa på martina :) fikade där i 1 timme eller något och begav oss hem sen för pessi ville äta :p hah, stack också hem och käka lite och softa :) ringde upp rito och skulle fråga henne vad hon gjorde så va hon påväg till willyz med acke & yessi så stack dit och mötte dom.. sen softat hos acke resten av kvällen typ. & kom hem för ett tag sen :) varit med pessi, hon hämta mig hos acke, körde till mc donalds och köpte varsin cheese och milkshake :D mums satt d ;) stack och träffa johan sen också och tog en cigg med han ..
nu är jag hemma iallafall ;b trött som fan är jag, fast att jag sovit tills jag själv vakna i morse. :/
är fan alltid trött nu för tiden .. cp skit ;p

-

nja, blev inte så mycket av städningen som jag skulle göra idag ;p men tvättat 2 maskiner dock, duktigt (H)
har också rensat lite i badrumsskåpet, har jävligt massa saker där, var tvungen att fixa till där inne! pappa har 1 hylla & jag 4 stycken .. ja, jag känner mig jätte snäll ;p jag hittade min DKNY parfym iallafall så det var tur jag tog en rensning där :D trodde att jag hade glömt de ngnstans. ska göra vi mig nu lite och sen bege mig mot acke :) kanske kommer några bilder imorgon, tänkte ta med min kamera :) 
 
image158

13 oktober

det är sjukt att det redan är 13 oktober! tiden bara rinner iväg, och den rinner föööör fort! men det är skönt att det snart är 4 november, då åker man till thailand & det ska bli så sjukt skönt! längtar jävligt mycket tills vi åker! massa sol, bad och shopping. bara komma bort från helsingborg ska bli så skönt. men kommer självklart att sakna en del, men kommer ju prata med dom lite då & då under tiden jag är där den månaden. :)

ja, vad har jag gjort idag? bara slappat hemma en massa hemma tills klockan blev typ 1450. då gick man till dagiset och hämtade isaac :) träffade på anna & theo då också, min halvbroders fru & barn :) så gick och lekte på den lekplatsen där utanför dagiset, dom följde hem till isaac sen också ett tag så att dom fick leka av sig lite :D sötisar dom e, små busfrön :D dom va väl hos oss ( mitt andra hem ;p ) i 1 timme, sen begav dom sig hem ..
kollade lite svampbob som han älskar när dom gick, gjorde även chokladpudding sen när johan kom hem med mjölk :D & de satt inte fel efter vi gjort mat sen, mums! ska baka kladdkaka med isaac sen också någon dag i veckan, är ändon ledig ju :) hih jag ska även besöka båstad och hälsa på min lilla älskling steffi i veckan :D jätte längesen vi umgicks! :/ usch, så långt tid får de inte gå ;s

imorgon ska jag va duktig och städa & tvätta hemma på dagen och sen på kvällen ska jag till acke med martina :) hoppas också att abbe inte slutar försent, vill hinna träffa han ju! måste tyvärr hem i tid för ska på ledarkurs på söndag, tråkigt! upp tidigt, blö! :(

nej gud vad tråkigt inlägg .. ska gå & lägga mig nu tänkte jag, läsa ut carolina gynnings bok tänkte jag också göra. den är bra faktiskt.

puusss på er (k)


läggdags ..

yes, nu är det tid för läggdags. varit en rätt dryg dag idag fram till cirka 1600, sedan har jag varit i full igång kan man väl säga? varit ute på ett litet hemligt äventyr och sen begav jag mig till broder johan & hans sambo alexandra. var ett tag sen jag var där, var också tvungen att hämta mina jobbekläder som jag glömt hos dom .. fick även tvättat dom, slipper jag gå upp tidigt imorgonbitti, skönt! :) blev lite pizza ikväll också! brossan var och tränade och skulle köpa hem pizza sen så man kunde ju inte vara otrevlig att tacka nej ;) hah nej men de satt gott, inte ätit på hela dagen, bara frulle vid 1100 tiden. min goding isaac hade gått & lagt sig, men han låg vaken i sängen när jag kom så jag fick en lite godnatt puss ändon av honom! :) oh, han är världens sötaste mitt lilla hjärta ! :D tänkte ta och  göra något med honom på fredag, är ändon ledig från jobb! ska ringa och höra med maria-teresa om hon också vill följa med, så tar hon med linnea & alexander (hennes barn). det hade varit mysigt! :) får hoppas att hon inte jobbar bara!

godnatt på er, är trött nu .. jobb imorgon 1500 - 2200 cirka. ska bli skönt att jobba, kommer bli dåligt med pengar denna månaden! fan!

lägger in två bilder på isaac också, 1 när han är en liten katt & 1 när han är en häftig pirat .. (typ någon maskerad på dagis) & han är yngre på pirat fotot, mini isaac. ;b

image156

image157

♥♥♥♥♥

10 oktober

bäst att uppdatera lite, gör inget annat nödvändigt ändon? finns inte mycket tider nu på jobbet så det blir inte så mycket gjort om dagarna .. borde egentligen rensa en massa på mitt rum, ligger massa skräp i min byrå bara ;s men det är inte de roligaste så det blir inte gjort på en sekund precis .. ska träffa en snubbe sen som jag ska hjälpa lite då & då, men med vad är en liten hemlighet ;) det blir iallafall lite cash !

en annan viktig sak är att jag måste börja att skriva ett CV snart, har inte gjort det. inte behövt ju, alltid fått jobb genom kontakter, personer man känner osv .. så det har varit skönt & en lättnad! men nu måste jag söka en massa olika jobb för de blir inte mycket i mölle som jag sagt innan! men jobbsökandet blir efter thailands resan, för tänk om man har en sån tur att få något snabbt? då kan jag inte begära semester direkt! sparken direkt då ;p så det blir efter thailand, och det är ju snart! åker den 4 november, längtar så fruktansvärt mycket nu! komma bort från den här kylan och alla? inte varit den bästa veckan nu, men de verkar som om de håller på att lösa sig lite nu iallafall. får hoppas på det bästa :/ vill må bättre :( & det var kul att träffa amal i måndes, fick mig på andra tankar :) 
tänkte göra vi mig nu och sen bege mig ut ett tag, man blir ju sååå seg av att sitta hemma bara! + jag hittar inte mina jobbekläder, hoppas att dom ligger hos min bror eller något, men kan inte komma ihåg att jag varit där med dom? ;s måste ju ha dom imorgon, ska jobba kväll då !

jag är så glad att jag har min underbaraste vän martina, hon gör  alltid att jag mår bättre! älskar dig sjukt mycket marre <3 du & jag, i vått och torrt, alltid.

image155

7 oktober

oooh you make me feel .. nanna så bra låt!  men tänker på en speciell person som jag bara vill ha ut ur mitt huuve! du förtjänar inte att finnas inne i mig :) så nu blir de andra bullar ;) imorgon ska jag träffa en person man inte träffat på sådär 1039 ååår, fyfan vad längesen! nämligen amaaaaal :D:D:D men kommer inte att spendera dagen på ett så roligt ställe ;/ an hospital, inte världens roligaste ställe precis? nog pratat om de ..

helgen har varit rolig! utgång med martina & jessica i fredes, var på tivoli .. så jävla gött det är att shaka loss ;) det är riktigt najs! i looooove to dance <3 sen igår festa vi till det lite hos acke, eller de blev ju inte så mycket fest .. några var tråkiga och satt och spela poker och sånt mög ;b liiiiv ;) sen blev jag på dåligt humör av en viss gast som också befann sig på plats. nog pratat om gasten, hih :D bara ruttnat hemma idag, varit rätt dött.. & kollat på the guardian, guuuuuuud så bra film!!! & som jag grät, sorglig som fan :(

håller på att ta emot bilder nu från martina .. från igår då alltså :) jag är dock inte med på någon, hah gillar inte att bli fotad ;b men här kommer lite iallafall ;p

MÖGEEET FUNKAR INTE, SÅ DE BLEV BARA DENNA BILDEN .. ORKAR INTE BLI AAARG ;b



5 oktober

nu har jag nästan precis kommit hem från jobb, och det är naaajs ska ni veta! ska snart in i duschen när daddy är klar, göra vi sig och välja kläder ;s maaah, de kommer bli lika svårt som vanligt! utgång idag med martina, jessica och annat folk! wie, vi ska ha sååå kul :D dansa en massa! får allt se vart vi hamnar, tempel eller tivoli? vart ska mest folk?!  idag ska nog kameran med ut också ;) fast jag kom på nu att det kanske inte är de smartaste? isabelle blev av med sin kamera förra veckan, sen förrförra så blev tanya & jennie av med sina mobiler :/ snodda eller borttappade, de vetisören! sen innan de tror jag att ellen också blev av med sin lur? härjar det en massa tjuvar i helsingborg eller? ajaaa, sånt är iallafall tråkigt när inte folk kan veta vad som är sitt eget och andras! idioter

hahaha och på bussen  hem nu från mölle satt de 2 st tjejer i 27 års åldern kanske.. haha den ena sa såna roliga saker så jag kunde fan inte hålla mig, satt och flabba för mig själv under min feta krage .. tur att man hade en sån tröja, hahah dom hade väll trott man var en idiot annars som satt & skratta för sig själv ;p ahha roligt hade jag ialalfall .. nu måste jag bege mig ;) imorgon kommer de foto iallafall ! :D & ni får besöka mig bilddagboken också ju .. heter jjoonna där .. puss på er :D

gammal bild från costa brava.. oooh, så kul vi hade de där!! vill tillbaka! :D <3

image153

blö!

ja, det var maten verkligen! får ta lite yoggi och flingor med mig sen till rummet, för det var ingen hit .. typ rester från lunchen eller något sånt smakade det som :( oh, jag som var så hungrig .. ville ju ha något mumsigt!
men de kommer imorgon på lunchen, frågade vår snygga kökschef ;) han lovade att jag skulle gilla de, annars skulle han laga något speciellt till enbart mig ;) de låter mer lockande, eller vad säger ni?
en romantisk middag med en sån pudding hade man inte tackat nej till ;) olala .. hahah nej nu får jag sluta drömma! ska fortsätta att ordna i konferenssalen nu gott folk!

4 oktober

tillbaka till jobb efter många dagars ledighet! känns helt wierd att vara tillbaka faktiskt. ;s men det kommer inte att bli lika mycket nu som det har varit efter studenten tills nu för 1 vecka sen, för nu börjar turisterna sluta att åka till Mölle eftersom det en en liten sommarby. ;p rött dött här faktiskt ;b

sover här inatt, börjar 09.00 imorgon så känns inte så lönt att åka hem då! snart är det middag, jag är svinigt hungrig faktiskt! hoppas det är något goooott! jag behöver hjälp med vår jävla router till trådlöst internet! det vill fan inte funka :( måste ha den för att vi ska kunna koppla in boxen också så att man kan se en massa fuuusball <3
och såklart att jag ska kunna ha min laptop överallt :) de ska bli hääärligt att bara softa runder i lägenheten med min lilla dator.. hih sicken nörd man e ;p nu får jag jobba vidare, middag nu också, mums! återstå att se vad det blir, informerar er sen om det va gott eller ej ;)

kungen


image152

ja, zlatan är kung alltså. <3

3 oktober

nu ska jag skärpa mig att blogga mera :)

har precis kommit hem från martina, varit med henne i stort sett hela dagen idag .. sen även varit på avslutning med tjejerna.. bara fikat och lekt lite med dom :D & berättat lite information som händer nu osv.. var inte där så länge, rätt skönt faktiskt..  de va riktigt kallt nu när jag skulle hem från martina, shiet, tur att daddy kom och hämta mig! hade fan dött annars i denna kylan som finns nu!
martina & jag var även och tog en fika på mezo innan idag, då var det jätte skönt väder.. promenerade runt lite istan då också, riktigt mysigt höstväder var det då. får hoppas på fler sådana dagar :)  
igår .. maaaah, kan man inte bara rulla tillbaka tiden. jag vill verkligen inte ha det så här :/ jag hoppas att det blir bättre om några dagar, kanske borde ringa dig imorgon eller något .. ;s ÅH, jobbigt! :(:(

& Drogba gjorde nyss 2-1 till Chelsea ;) det är naaaaaaajs :D:D ett mål till av Drogba hade inte suttit fel ;)